reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Powiem ze jest sto razy piękniejszy niż mogłam sobie to wyobrażać :) ja się czuje świetnie . Miałam znieczulenie ogólne . Panie mówią ze mało kiedy się zdarza aby być w takiej formie pare h po ;)
Zaraz będę pionizowana ale ja po ogólnym nie mam nawet lekkich boli głowy . Tylko mnie rana ciągnie co jest do zniesienia . Lekarz był i mówił ze w idealnym momencie cc bo był już zespół HELLP

Jak chodzi o dbanie o siebie to ja dziś wyregulowalam brwi, związałam włosy i poczułam się jak bogini. Postanowiłam że popłynę dalej na tej fali i poszłam po depilator żeby wydepilować łydki. Ale że ostatnio z pośpiechu golilam, a nie depilowalam nogo to dziś boli jak... Bardzo boli. Czucie się jak bogini odeszło w niepamięć. Teraz czuję się jak kupa. Spocona z bolu kupa. z wydepilowana jedną lydka...

Hah biedna :( ja kiedyś miałam depilator, ale to jednak nie dla mnie. Wole maszynki takie za 15 zł 4 szt i dają rade :) ja tez dziś ogoliłam nóżki, ostatnio pieroga hah bo nigdy nie wisodmo kiedy porodówka wezwie. A dziś to tak ogólnie często kibelek i po śniadaniu i tej herbacie z liści malin to niestety wymiotowałam, ale całe szczęście nie jedzeniem tylko właśnie woda i herbata. Ogolnie dziś u nas upał przyszedł i ciężko się żyje już w tych ostatnich tyg ciąży. Brzuszek dziś trochę ciągnął tak w dół jak szlam gdziekolwiek, a mało chodzę. Przejście 400 m to jest maraton i cud xd może to już tuż tuż.
Ja tez w końcu muszę się troszkę ogarnac żeby się lepiej poczuć psychicznie, chociażby umalować rzęsy i brwi zrobić, albo nawet i włosy uczesać haha

reklama
A daj se spokój [emoji14]
Mam kilka taki mini ciuszkow. Ale oczywiście mogą Ci się nie podobać. Tyle , że mi pewnie się nie przydadzą a może Tobie tak :)
153210279873898571232.jpg

Załączniki

• 153210279873898571232.jpg
    153210279873898571232.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 326
Do góry