miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Ja urodziłam w 37+1 i malutka ważyła 2660kg.
No i super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja urodziłam w 37+1 i malutka ważyła 2660kg.
Jeżeli sama napisała, że ją stresują te posty, to najlepiej właśnie wyłączyć powiadomieniaW sensie, że jak ktoś informuje o tym jaka dzidzie urodził wagowo albo doda zdjęcie z jakiejś bzdurnej apki, gdzie ta waga jest podana kompletnie z tylka to przez to ma się stresować?nie przesadzajmy, wszystko siedzi w głowie i jeśli człowiek sam sobie nie przemówi żeby troszkę mniej myśleć o tym to wszystko inne to zamki na piasku
przecież waga usg to tylko wyliczenia sprzętu, który może się mylić i często tak jest.. najważniejsze żeby się nie stresować i myśleć pozytywnie, dużo wpływa to na nas i dzieciątko
najważniejsze, żeby urodziło się zdrowie dzieciątko i waga nie jest wcale tego wyznacznikiem. Ja np nie nastawiam się, ze rzekomo moja wazy teraz w 38+0 niby te 3,2 kg.. mało możliwe i w sumie mi to obojętnie, ale tez nie trzymam się w 100% wersji, ze skoro miała 2 tyg temu 2,8 kg to teraz może mieć nie wiem ile, się okaże przy porodzie. Nie stresujmy się na zapas kochane [emoji5][emoji173]️ i tak każda musi urodzic i to już jest duży stres dla głowy i maluszków również.
Jeżeli sama napisała, że ją stresują te posty, to najlepiej właśnie wyłączyć powiadomieniaw głowie sobie można tłumaczyć, ale po co dodatkowo narażać się na tyle postów dziewczyn.
To tak działa niestety, że o czymś mogłabyś nawet nie pomyśleć dopóki nie przeczytasz na internecie itp![]()
Dokładnie [emoji16] Może to ostatni weekend w dwupaku dla niektórych, więc idźmy na spacery, nad wodę, na grilla, na piwko 0% [emoji16][emoji16][emoji16]Cieszmy się tym, co mamy[emoji4] Dziewczyny korzystajcie z weekendu i pogody[emoji4] oczywiście te, które mają siłę i możliwość [emoji4]
Ja dzisiaj spotykam się ze znajomymi, bo notę wiem, czy przed porodem jeszcze się uda spotkać w tak dużej ekipe[emoji4]