Paulamamula
Fanka BB :)
Tak to się objawia?Więzadła może?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak to się objawia?Więzadła może?
Dupa prawda. Bo przez Alior się nie dało a i była awaria systemu. Dopiero teraz mi się udało. Pomijam że 4x wpisywanie w koło tych samych danych jakby nie było autouzupełniania czy coś. W sumie wolę chyba te papiery wypełniać tradycyjnie...Ja myślałam ze to trzeba jakieś cuda mieć żeby złożyć przez net. I dopiero sąsiadka przyszła i mówi ze wystarczy konto w banku i tyle. No to szybciutka byłaś![]()
Nie wiem. Tak mi powiedziała na połówkowym genetycznym jak trafiła w to miejsce i prawie z krzesła spadła gdy się z bólu wydarłam.Tak to się objawia?
Po obiady mam się udać jak będę mieć decyzję ze szkoły bo póki co nie wiem gdzie B. będzie chodził.Ja złożyłam jako jedna z pierwszych.... Dostałam pozytywną decyzję już jakiś czas temu i tam numerek... 5/2018.... [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]
Resztę ogarnę na koniec sierpnia bo po porodzie czeka mnie becikowe i 500+ na bobasa....i rodzinne na bobasa i obiady na starsze.....
Papierologia
Dupa prawda. Bo przez Alior się nie dało a i była awaria systemu. Dopiero teraz mi się udało. Pomijam że 4x wpisywanie w koło tych samych danych jakby nie było autouzupełniania czy coś. W sumie wolę chyba te papiery wypełniać tradycyjnie...
Boże to ja mam taką nawiedzoną gadułę że jak wchodzę na ciśnienie i wagę do niej to 30 minut bite.E to u nas jest codzień. I nawet jak idę do innego lekarza a mnie widzi to się pyta co tam jak tam he he he koty to jej chyba nie dziwne. Różne zwierzaki ludzie maja![]()
Boże to ja mam taką nawiedzoną gadułę że jak wchodzę na ciśnienie i wagę do niej to 30 minut bite.
No mBank ING PKO coś tam jeszcze.. alior wyklęty. Ja przez tel. nic tylko przez kompa.Ja mam mBank i nie było problemu. Jedynie na 500 musiałam na kompie wejść bo przez tel się nie dało.
Ja to o położnej wiem juz wszystko tak jak o babkach z labu...E to moja na luzie babka. Nie zlewa ale tez nie przeciąga.