E
Ewka34
Gość
Tzn jeszcze odpoczywam ale juz mi za goracoTo odpoczywaj, gdzie Ci się spieszyja jeszcze poleze 15 min i w końcu się biere do tego prasowania, bo znowu mi się odechce i dupa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tzn jeszcze odpoczywam ale juz mi za goracoTo odpoczywaj, gdzie Ci się spieszyja jeszcze poleze 15 min i w końcu się biere do tego prasowania, bo znowu mi się odechce i dupa
Jest kontakt juz od urodzenia![]()
Haha myślę, ze później jeszcze gorzej będzie mi się zmobilizować [emoji23] a Ty dalej leżysz??Daj spokoj,zrobisz sobie pozniej,przeciez nikt cie nie goni![]()
U mnie to samoDzień dobry
Dzisiaj pełny 36 tydzień. Od jutra zaczynam 37
.
HyhyhyHaha myślę, ze później jeszcze gorzej będzie mi się zmobilizować [emoji23] a Ty dalej leżysz??
U mnie tez upał na całego...Hyhyhynoooo leze ale juz dupa mi sie poci [emoji23]
Teściowa to zawsze wie , kiedy zadzwonić [emoji5]
Ja Cię podziwiam , że do tej pory dawałaś radę pracować. Może sama jakbym musiała to też bym dała ale to zależy kto ma jaką pracę i obowiązki.
Jak masz cc zaplanowane to możesz się wyszykować od stóp do głów[emoji5] ja się chciałam wczoraj umówić do mojej fryzjerki na przyszły tydzień na samo wycieniowanie to nie ma miejsc. Muszę iść gdzieś indziej. Zastanawiam się czy ja się zdążę chociaż między nogami wygolić jak mnie złapie. [emoji5]
Dzisiaj dziewczyny dodatkowo zaćmienie księżyca mamy[emoji5] także może u którejś kumulacja zjawisk na niebie spowoduje akcję [emoji5]
Moje dziecko w brzuszku to tak szaleje od wczoraj wieczorem , że nieraz to mój brzuch wygląda jakby ten mały tam stanął na baczność[emoji5] albo co najmniej nogi całkowicie wyprostował [emoji5]
Jakas zawsze jest.. zalezy czy nasze cialo sie z tym zgodziCzyli szansa jest ☺
Mnie do tego komar upierdzielil.. teraz w dzien jak lezeU mnie tez upał na całego...
Włącz wiatrakHyhyhynoooo leze ale juz dupa mi sie poci [emoji23]