madziula92
Fanka BB :)
Cześć dziewczynyIgorek ma już 7 dni
jest super . Czy to normalne ze 7 dni po cc myśle już o kolejnym bobasku ?
Trzymam kciuki za te w dwupaku i wysyłam zdjęcie mojego cudu![]()
Gratulacje!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Cześć dziewczynyIgorek ma już 7 dni
Śliczny i cudownie,że dobrze się czujesz po cc a Igorek jest grzecznym aniołkiem <3Cześć dziewczynyIgorek ma już 7 dni
U mnie ulewa z gradem i grzmoty Zobacz załącznik 882086
Dzieki Aniu jakos sie nie nakrecamAle dużo naskrobałyście od rana[emoji16]
@Ewka34 ni to powodzenia[emoji3] Chyba się w końcu doczekasz[emoji16]
@KatiNails oby ci się polepszyło[emoji8]
U nas po burzy jest super [emoji16] zaraz idę na drugi spacerek[emoji16] rano pojechaliśmy z mężem i znajomymi do sąsiedniego miasta, bo tam jest taki cudny park, zalew i jest ogólnie cudnie[emoji16] po 2h spacerowania musieliśmy się zbierać, bo burza się zbliżała[emoji4] Ale i tak warto było[emoji16]
Podaj przepis jak mozeszbo ja ostatnio robilam i wyszly jakies rozklapiochy haha
Będzie dobrze[emoji16]Dzieki Aniu jakos sie nie nakrecam [emoji14]
Tez jak moj wroci pojdziemy na spacerek.. u mnie mimo burzy jest duszno![]()