Miałaś przeczucie, że jak zawieziecie córkę do babaci toZabrali mi ja po urodzeniu,jeszcze nie przyniesli.. ale jak sie ogarne to pokaze :* porod szybki,skurcze slabe,parcie najgorsze,musieli nacinac bo byla ustawiona na ukos..![]()
reklama
G
gosc12
Gość
Śliczna jestJa powiem w miarę dobrze spałam. Małej jakbym nie budziła do jedzenia to miałaby w nosie. Tylko je i śpi. Z wagi spadła tak jak w normie dzieci spadają.
Z synem miałam gorzej. Tu jednej Pani dziecko właśnie płaczę dzień i noc jak mój Aleks płakał. Zobacz załącznik 882585

miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Od 9 cm umierałam. Czyli od 6 rano do 8.30
Mała miała rączkę przy buzi i nie zsuwała się niżej. Lekarze czekali i już miałam mieć wymarzoną CC. O 8:45 ostatnie próby parcia, już miałam dość. I udało się. 8:55 mój aniołek już był przy mnie [emoji173]️
3780g. 57cm. Kocham ją nad życie [emoji173]️
Mamla cyca i zadowolona [Emoji5]
To się namęczylyscie dziewuszki, brawo za sile i samozaparcie
G
gosc12
Gość
Gratuluję !:****************Michalinka Gaja ur.29.07 waga 3300sn
godz. 9.15
Maljan
Tak, te ostatnie dni najgorsze [emoji16]Jesli nic się nie zmieni do srody kiedy bedzie nastepne ktg to dostane skierowanie...
Nienawidzę szpitali,a w dodatku mam czterolatka w domu i nie wyobrazam sobie jak to bedzie jechac i tam czekać az wywolaja...bo różnie to bywa, czasem każą czekać kilka dni zanim podadza oxy..
9miesiecy czeka się na to malenstwo i jakos latwiej to wytrzymac niz te kilka ostatnich dni, nie?![]()
E
Ewka34
Gość
Super!!!! ❤❤❤❤❤ gratulacje ❤❤❤❤❤Od 9 cm umierałam. Czyli od 6 rano do 8.30
Mała miała rączkę przy buzi i nie zsuwała się niżej. Lekarze czekali i już miałam mieć wymarzoną CC. O 8:45 ostatnie próby parcia, już miałam dość. I udało się. 8:55 mój aniołek już był przy mnie
3780g. 57cm. Kocham ją nad życie
Pokaż swoją dziewuche [emoji173]️Śliczna jest [emoji173]️
Paulana
Od 9 cm umierałam. Czyli od 6 rano do 8.30
Mała miała rączkę przy buzi i nie zsuwała się niżej. Lekarze czekali i już miałam mieć wymarzoną CC. O 8:45 ostatnie próby parcia, już miałam dość. I udało się. 8:55 mój aniołek już był przy mnie
3780g. 57cm. Kocham ją nad życie
Następna super wiadomość
reklama
Maljan
Gratuluję!!!!! Jaka duża dziewczyneczka [emoji173] a ty jesteś mega dzielna [emoji173][emoji173][emoji173]Od 9 cm umierałam. Czyli od 6 rano do 8.30
Mała miała rączkę przy buzi i nie zsuwała się niżej. Lekarze czekali i już miałam mieć wymarzoną CC. O 8:45 ostatnie próby parcia, już miałam dość. I udało się. 8:55 mój aniołek już był przy mnie [emoji173]️
3780g. 57cm. Kocham ją nad życie [emoji173]️