Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A u nas kolejny zakup nie ciuszkowy
Do wozka dokupilismy fotelik samochodowy. W tych samych kolorach.
Zobacz załącznik 882867
A u nas kolejny zakup nie ciuszkowy![]()
Do wozka dokupilismy fotelik samochodowy. W tych samych kolorach.
Zobacz załącznik 882867
Superna bazę czy isofix? czy pasy?
Mierzyliscie do auta czy zamawialiscie przez inernet? Bo wlasnie sie zastanawiam jak rozwiazac kwestie skorupy, skoro nowe auto bedzie dopiero tuz przed porodem...
Na pasy, nie czuje potrzeby kupowania bazy, bo to kosztuje majatek. Syna zapinalam pasami to i dziodzio da rade. Ovzywiscie jest to duzo wygodniejsza opcja wpinki itd, ale nie spimy na pieniadzorach, wiec mozemy ten wydatek sobie darowac.
Kupilsy bez mierzenia. Mi sie wydaje, ze te wszystkie foteliki samochodowe sa dostosowane wymiarowo i nawet nie myslalam o tym zeby cos mierzyc. Bardziej skipilam sie na tym, aby mial wszystkie testy i atesty. A Maxi Cosi jest w tej dziedzinie jednym z top.
Dziękuję, ale pozostanę przy tetrze.@majacyr ja mialam w swoim zestawie pieluszkowym otulacze, pieluszki z kieszonka i dodatkowe wklady i szczerze polecam Ci poczytac o pieluszkach muslinowych imse vimse, one wygladaja jak tetra, ale sa duzo przyjemniejsze dla skory i bardziej chlonne. A otulacze teraz mozna kupic takie ktore rosna razem z dzidziolem i uzywa sie jeden np od 4 kg do ok 2 roku zycia dziecka. Sa tez rozmiarowe, ktore trzeba wymieniac. Jesli chcesz moge Ci podrzucic kilka linkow do obadania. Ja po malu wracam do tematu, bo sie pozmienialo od ostatniego dzidzia.
Dziękuję, ale pozostanę przy tetrze.
Sprawdziła mi się przy trójce dzieci.
A ja jestem już wiekowa i ciężko mi przychodzą zmiany.