reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jakiś jest. Kupiłam na pchlim targu. Z resztą ramki i półki też. Narobiłam się tych brył origami a ledwo je tu na półce widać. Uszyłam gwiazdę na półce, gwiazdki z księżycem, pledzik, misiu z Ikea ma z 20 lat bo mój jeszcze, mama pompona zrobiła ale taki ostry róż że tylko przy świni pasuje :)) Także wszystko jak nie z odzysku to własnej roboty :)
Te gwiazdki z księżycem super:) masz wprawną rękę i dużo cierpliwości ja to się złoszczę przy takich robótkach.

reklama
Pierwszy raz byłam w restauracji po kuchennych rewolucjach. Obsługa super, obrusy z papieru do rysowania dla dzieci, mieli niezłą frajdę. Z dan Magdy Gessler nie zjadłam nic:D bo to była zupa chrzanowa z dorszem i jakaś tam ryba i gruszka winie:D ale zjadłam placka po cygańsku i tartę kokosową z musem malinowym. No i zwłaszcza placek petarda, dawno nie jadłam nic tak dobrego i nawet rewolucji zoladkowych nie miałam...
Dziś jakby rodzilam syna... A mówią,że jak pierwsze dziecko rodzisz przed terminem,to drugiego nie donosisz tez,.... mhm...coś czuję,że jeszcze się pokulam. A jak patrzę na te Wasze ślicznotki to też już bym chciała swoją... i coś z wakacji miec...

Też bym poszła pewnie z ciekawości spróbować chociaż jednego dania ;)
A to ciasto nawet brzmi pysznie :D
Nie znasz dnia ani godziny kochana , ja tyle czasu się denerwowałam o jak już odpuściłam to mała za chwilę pojawiła się na świecie :)

Do góry