reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Karmienie naszych bąbelków

reklama
Ja się martwię tym że mój synek ostatnio rzadko je dłużej niż 3 minuty, a potem oglądanie się na wszystkie strony, mimo że staram się by przy karmieniu nic nie rozpraszało jego uwagi.. minę ma przy tym zadowoloną gaworzy i śmieje się a ja nie wiem co jest grane - czyżby najadał się w trzy minuty? czy przez ząbki ma słabszy apetyt :confused:

Dorotko nie powiem żebym sie ucieszyla po Twoim poście...

To znaczy że jeśli nie to TO jak będzie już TO to będzie gorzej??? :szok::szok::szok:

nie chce Cie straszyc naprawde ale dzieci roznie reagują na ząbkowanie i moze byc gorzej:tak::tak:
ja wiem po Julci jak sie darla jak miala kolke wiec az mi sie czasem nie chce o tym myslec
i mam nadzieje ze jakos ligthowo to przejdzie:-D

Ja się martwię tym że mój synek ostatnio rzadko je dłużej niż 3 minuty, a potem oglądanie się na wszystkie strony, mimo że staram się by przy karmieniu nic nie rozpraszało jego uwagi.. minę ma przy tym zadowoloną gaworzy i śmieje się a ja nie wiem co jest grane - czyżby najadał się w trzy minuty? czy przez ząbki ma słabszy apetyt :confused:

U mnie podobnie :confused:

u nas ostatnio często podobnie

Efilo ja już się przestałam martwić - po tych 3 minutach robię przerwę na odbicie, chwilę ponoszę prosto i daję drugiego cycusia i.. opróżnia drugiego. Waga wskazuje że się jednak najada. Wydaje mi się że Czarek lubi kiedy mu mleczko leci szybciutko "pod ciśnieniem" a kiedy leci już tak sobie to mu się zwyczajnie nie chce machać bródką by coś tam skapło - taką mam teorię na to zjawisko :-D

reklama
Efilo ja już się przestałam martwić - po tych 3 minutach robię przerwę na odbicie, chwilę ponoszę prosto i daję drugiego cycusia i.. opróżnia drugiego. Waga wskazuje że się jednak najada. Wydaje mi się że Czarek lubi kiedy mu mleczko leci szybciutko "pod ciśnieniem" a kiedy leci już tak sobie to mu się zwyczajnie nie chce machać bródką by coś tam skapło - taką mam teorię na to zjawisko :-D
u mnie to samo, tylko zaczynam się martwić, że przez to powoli zaczyna być kicha z pokarmem. dzisiaj musiałam już sięgnąć wieczorem po zapas z zamrażarki. znów będzie problem jak będę szła do szkoły, bo nie będzie mleczka:sad: pediatra powiedziała, że w porze obiadowej mamy dawać zupkę, tylko jak, jak Misiek nie chce:cool: ma być cyc i koniec. nie wepcham zupki do cycka, ani go nie odepnę na kilka godzin:no:

Do góry