kasiaczek89pl
Fanka BB :)
A ja gulasz i buraczki
Ja mam jazdę na kotlety , na gulasz była już ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja gulasz i buraczki
Gulasz miałam dopiero więc zaspokojona jestem w tej materii.Ja mam jazdę na kotlety , na gulasz była już ...
Nie. Nie on wiedział że ruskie i w sumie jedyna rzecz kuchni kresowej która lubi... ja wiem że to dziwne że dziecko lubi takie pierogi ale Bartek ma wybredne podniebienieTeż bym zjadła taki domowy obiad, kotleta, buraki, ziemniaki. Nie chce mi się gotować w te upały :/ goj a może syn myślał że to z serem pierogi że na słodko? Czy on lubi ruskie? Kurde ja to nie mam żadnych skurczy jak na razie, i nie przypominam sobie abym miała te przepowiadajace w 1 ciąży. Mnie bolą pachwiny w obydwóch.
Zresztą Kacper też np. sushi jadł jako dwulatek aż mu uszy się trzęsły... albo śledzie uwielbia. Także mam dwie Gesslerowe w domu![]()
Gulasz miałam dopiero więc zaspokojona jestem w tej materii.
Ja czekam na jesień albo choć chłodniejsze dni żeby człowiek mógł spokojnie ugotować i zjeść to na co ma ochotę..