reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Generalnie mam problemy z ciśnieniem ale biore leki i az takiego nie mialam :/

Zmiana pogody pewnie. U nas było do 20 mega duszno i bez wiaterku i 30 stopni, a później nagle po 2 h zaczęło przyjemnie chłodno wiać i temperatura z 23 stopnie także przyjemnie :) i tez wcześniej mnie głowa bolała mimo, ze zjadłam 3 posiłki wartościowe dziś, piłam z 2,5 l wody, 1 l soków i herbatka 300 ml, byłam na powietrzu jakoś 1,5 h. Ciagle się ruszam coś robię w domku itd, taki ból pulsujący i nic nie pomagało, a nie chciałam brać tabletek przy karmieniu i jak pojechaliśmy na punkt widokowy to id razu przestała wcześniej bolec tak głowa dzięki tej zmianie pogody i ciśnienia :)

reklama
Ja partych dwie godziny. Ale na koniec powiedziałam , że nie będę przeć i czekam na cc , już mieli robić , podłączyli mnie pod kroplówkę , dali coś na wymioty , a tu skurcz przyszedł , parcie i wyleciała. Nie chcę sobie nawet przypominać. Przeżyłam koszmar porodowy. Darłam się od 4 rano do 9

Jeju, wspolczuje, u mnie parte z 15 min i jakoś 5-6 razy musiałam przeć i się udało, ale łatwo nie było i darlam się strasznie na cały oddział, aż mnie lekarka uspokajała [emoji16][emoji16][emoji16][emoji3]

U mnie właśnie wyleciał sluz z krwią no i męczą mnie ciągle skurcze co 15-20 minut. Już nie mam sily :(
Może spróbuj pomiędzy skurczami troche pospac?

@Karokao no to się ładnie rozkreciło

A ja nie śpie bo mnie skurcze obudziły :/ pokręcę się troche na pilce i sprobuje spac dalej.. Przy każdym ruchu w lóżku niefajnie boli a raczej kłuje w pipce (szyjka czy gdzies te okolice). Brzuch mi wczoraj opadł dosyć mocno i mały pewnie tam ciśnie główka..

reklama
Do góry