Luiza.
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak dobrze, ze sa az dwie [emoji23] [emoji23] [emoji23] zadne z rodzicow nie czuje sie pokrzywdzoneTo ja się pocieszam, bo Emilka jest podobna do taty, córki się chłop nie wyprzeA Marta z kolei, to podobna cała ja... Także mamy po równo i sprawiedliwie
![]()
A powiedz mi co to jest i na czym to polega . Bo pierwszy raz to widzę [emoji38]Ja się zarzynam laktstorem i wspomagam słodem jeczmiennym [emoji7]Zobacz załącznik 886310
To jest piwo 0.00% w piwie jest slod jeczmienny który ma podobno dobry wpływ na laktacjeA powiedz mi co to jest i na czym to polega . Bo pierwszy raz to widzę [emoji38]
GratulujęUrodziłam
Laura przyszła na świat o 6:50, 3280g i 56cm [emoji7] jestem zakochana [emoji7]
Co do porodu, o 3 pojechaliśmy do szpitala, godzinę ponad trwały papierki, pózniej badanie, lekarz stwierdził 4cm, powiedział ze pol porodu za mną. Pózniej poszłam na porodówkę, lewatywka itp. O 5:50 odeszły wody a o 6:50 urodziłam [emoji3]
Ogólnie poród szybki ale masakra, bolało strasznie, nie miałam siły w ogole, ale jak wyszła to jak ręka odjął [emoji7]
Ale to coś żółte [emoji23]To jest piwo 0.00% w piwie jest slod jeczmienny który ma podobno dobry wpływ na laktacje![]()