Lustysia
Fanka BB :)
Ale jeszcze nic nie wiadomo, może poprostu musisz je odebrac, ale są dobreJuz tak mam niestety.. jesli chodzi o dzieci.. o siebie nie ale o dzieci![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale jeszcze nic nie wiadomo, może poprostu musisz je odebrac, ale są dobreJuz tak mam niestety.. jesli chodzi o dzieci.. o siebie nie ale o dzieci![]()
Taki sam słód jest w tych herbatkach na laktacjęTo jest piwo 0.00% w piwie jest slod jeczmienny który ma podobno dobry wpływ na laktacje![]()
Cieszę się, że idziecie w dobrym kierunku :* przeskoczyliście o parę poziomów wyżej za jednym razemDzięki Kochana za miłe slowa:* musi być dobrze. Może wrócą czułości, buziaki na do widzeniapoczekamy zobaczymy. Póki co frustracja narasta,że młoda zamiaru nie ma żeby się pokazać... no nic.
Co do obiadu ja mam z wczoraj, pierś w sosie że szpinakiem, mascarpone i pomodorkami![]()
No wlasnie,pytalam czy dzis po 20 maz moze odebrac,odpisali ze mozna w sobote..Ale jeszcze nic nie wiadomo, może poprostu musisz je odebrac, ale są dobregłowa do góry! Jutro będziesz mogła je odebrac? Żebyś nie musiała sobie głowy zaprzątać tym przez cały weekend.
Jeden lekarz i z dnia na dzień tak różne opinie na temat jednej pacjentki .. oczywiście, że ta druga diagnoza cieszy ale ile pewności w tym..Eh, teraz to juz nie wiadomo komu wierzyć:/ trzeba być dobrej myśli :*
Ze dopiero w sobotę? A to w szpitalu Wam robili te badania czy gdzieś Was wysłali? Czego wg dotyczą? Bo nie bardzo jestem zorientowanaNo wlasnie,pytalam czy dzis po 20 maz moze odebrac,odpisali ze mozna w sobote..
Podobno super lekarz [emoji16]Boze, to na pewno czlowiek po medycynie? Nic tylko sie cieszyc ale ile przez to sie strachu najadlyscie![]()
Słodka jest *.*A my dziś po pierwszym spacerku Zobacz załącznik 886143Zobacz załącznik 886145Zobacz załącznik 886146
Za 6 tygodniMiejmy nadzieję, że za niedługo skończą się te okropne upały :/
Czasem włączam , uspokaja się przy niej.@klaudiaa975 dzieci czasem mają problem ze spaniem, jak dostaną za dużo bodźców... może masz włączoną cały czas karuzelę... ? Albo za dużo różnych osób ją nosi? Poczytaj sobie o tym[emoji4]
Ja ją trzymam na ręce, ale w sumie położę ja na nim. Ostatnio mi było nie wygodnie bo pępka nie chciałam zamoczyć , a teraz jak odpadł to będzie jej może wygodnieMoja na tym lezaczku lezy ,ale maz musial go wygiac bo byl za stromy![]()
A może jedz do innego szpitala ?Rano miałam rozwarcie na luźny palec czyli to było o godzinie 6. Dopiero teraz zostałam przyjęta na oddział.. I nikt mi ponownie nie zbadał szyjki a mówię że mam skurcze co 5 minut...ale one tutaj twierdzą że wymyślam z tymi skurczami bo na ktg nic nie wychodzi i nie wyglądam na taka żeby mnie coś bolało.![]()