Maljan
Fanka BB :)
Ja mam ten extra@karkula309 @Maljan @miloscwczasachpopkultury a który bepanten używacie ten zwykły czy extra? Możecie wrzucić zdjęcie?
@Karokao @Vanilia120 powodzenia, szybkich porodów![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam ten extra@karkula309 @Maljan @miloscwczasachpopkultury a który bepanten używacie ten zwykły czy extra? Możecie wrzucić zdjęcie?
@Karokao @Vanilia120 powodzenia, szybkich porodów![]()
Wcale ci się nie dziwię też bym panikowała. Szkoda, że nie może mąż dziś odebrać bo tak będziesz się głowiła do soboty.Dziekiserio wpadam w panike jesli chodzi o zdrowie dzieci :/
tak w pierwszej chwili patrzę na zdjęcie miniaturkę bez powiększania i myślalam, że to zdjęcie ze szpitala tego wózeczka co się dziecko w nim wozi, myślałam, że expresowo urodziłaśTylko dziecka brak....
Jwszcze troche ❤Tylko dziecka brak....
Czesto mu sie zdarzac tak obsikiwac?![]()
Dziekuje ci bardzo :*Zobacz załącznik 886463
Jesli cos jest nie tak przychodzi wezwanie poczta do stawienia sie z dzieckiem w specjalistycznej placówce , która przeprowadzi dalsze analizy albo dzwoni ktos z laboratorium . Info z internetu .