reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A ja dziewczyny pytanie z innej beczki...
jaki rozmiar czapeczki dla noworodka? Wiem, ze to roznie może być, ale przynajmiej jakies ramy wielkościowe, żeby pogląd mieć, bo zielona jestem w tym temacie. Mam pare czapeczek ale jakies duże chyba i muszę coś dokupic :p

reklama
Ja urodziłam równo w terminie. Może i u Ciebie tak będzie ja czekałam 8 tygodni na "wcześniejszy poród" , więc wyczekiwałam po 37 tygodniu jak szalona na poród. Tydzień przed ustały wszystkie objawy, może dlatego , że psychicznie odpoczęłam jak odpuściłam i wyczekiwałam na wywołanie. :) Nie martw się :) kilka dni i zobaczysz synka :*
Hehe kobitke mam od 12 tyg :D

Brzuszek masz malutki to się szybko schowa. A woda wychodzi też z organizmu na potęgę. Ja do tej pory budzę się cała mokra, koszulka cała mokra bo tak mi woda po ciąży wychodzi z organizmu mimo że jakoś strasznie nie spuchlsm i nie przytyłam. A jutro w nocy będzie 2 tygodnie od porodu.
U mnie to samo.. poce sie jak glupia.. :p

A ja dziewczyny pytanie z innej beczki...
jaki rozmiar czapeczki dla noworodka? Wiem, ze to roznie może być, ale przynajmiej jakies ramy wielkościowe, żeby pogląd mieć, bo zielona jestem w tym temacie. Mam pare czapeczek ale jakies duże chyba i muszę coś dokupic :p
Ja kupiłam w smyku ta najmniejsza i chyba za mała będzie, nie widzę żeby tak malusia główka była... hmm

Zazdroszcze ulewy [emoji173][emoji173]
Mialam pisac to samo [emoji23] ile ja bym dala za taki porządny deszczyk [emoji5] choć wiem, że dla rolników teraz nie czas na deszcze, bo u nas jeszcze żniwa...
Chyba jeszcze wysoko, ale nie martw sie moze Ci niedlugo sie obnizy w tempie ekspresowym :)

Ja po dzisiejszym USG i badaniu mam teraz taki ból brzucha i takie spiecia w krzyżu, ze szok i co chwile latam do wc[emoji22] wzielam prysznic, ale nie pomoglo. Wiec wzielam nospe i sie położyłam i czekam aż mi trochę przejdzie. A mieliśmy iść dziś na spacer z Mężem :(

reklama
Mialam pisac to samo [emoji23] ile ja bym dala za taki porządny deszczyk [emoji5] choć wiem, że dla rolników teraz nie czas na deszcze, bo u nas jeszcze żniwa...Chyba jeszcze wysoko, ale nie martw sie moze Ci niedlugo sie obnizy w tempie ekspresowym :)

Ja po dzisiejszym USG i badaniu mam teraz taki ból brzucha i takie spiecia w krzyżu, ze szok i co chwile latam do wc[emoji22] wzielam prysznic, ale nie pomoglo. Wiec wzielam nospe i sie położyłam i czekam aż mi trochę przejdzie. A mieliśmy iść dziś na spacer z Mężem :(
U nas tez zniwa ale deszczu chceee :D

Do góry