reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Mój starszy syn poszedł właśnie pierwszy raz sam do sklepu:) do żabki po hot- doga dla siebie i brata ok 400-500 m w jedną stronę a ja cała w strachu wyglądam go na balkonie. W sumie to dobrze jak czegoś mi braknie to się nim posłużę:)
Dzielny facet !!!! A Tobie wcale sie nie dziwie.. do tej pory jak mloda wychodzi mam zawsze jakies obawy ;)

Dziewczyny byłam z mężem w sklepie, ledwo dałam radę chwilę pochodzić. Kluje mnie podbrzusze, było mi bardzoooo zimno, mam 37,1 i straszny ból głowy.... czy jeszcze czeka mnie infekcja???????;(

Kurcze ja się boję serio. Wasze dzieci mają ok 3000 lub mniej a moja na USG z 38tyg miała już 3200 :errr::szok::baffled:
Matko i córko czy ja urodzę???? A jestem.juz w 41 tyg :(:( ja się popłaczę.zaraz :(

Kurcze ja się boję serio. Wasze dzieci mają ok 3000 lub mniej a moja na USG z 38tyg miała już 3200 :errr::szok::baffled:
Matko i córko czy ja urodzę???? A jestem.juz w 41 tyg :(:( ja się popłaczę.zaraz :(
Może się okazać że będzie mniejsza. Maja kilka godzin przed cc wychodziła na usg ponad 2900. A urodziła się kilks h później z waga 2450. Więc nie bierz tsk dosłownie tej wagi

reklama
Do góry