reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
:):):) Ja mam cc we wtorek, środę ale może być tak, że będziesz pierwsza:)

Ja stosowałam po ciaży jak karmiłam proctohemolan w ciaży chyba też można. Dopytaj w aptece. Zbawienne są też nasiadówki z kory dębu ale nie wiem czy w ciąży można.

Dziewczyny, mam ciśnienie 135na 95, puls 92. Mam się zacząć martwić? Do ile to w miarę bezpieczne ciśnienie? Gin kazał mi kontrolować 3 razy dziennie i jak wysokie to do szpitala ale nie spytałam ile to jest już za wysokie.
Kasiu mi kazał kontrolować ciśnienie i w przypadku jakby było 140 albo 90 (tu albo tu) to kazał dzwonić i mówił coś o tabletkach. Przez ostatni tydzień 3x dziennie sprawdzałam, ale zawsze bylo w okolicach 105/60(70)
Tętno można mierzyć również na usg. Ja tak miałam mierzone na każdej wizycie u ginekologa
U mnie też tak tętno mierzył[emoji16]zresztą każdorazowo. Ostatnio, jak byłam w szpitalu to też przez usg, a na ktg wysłał tylko żeby skurcze sprawdzić [emoji16]
Witamy ! 10.37 urodziła sie Astrid maleństwo ma 2750g , 50 cm dostała 10 pkt jak sie spionizuje ogarnę zdjecie
Gratulacje!!!![emoji7]

Ja będę ,dzisiaj w nocy skurcze regularne co godzinę hahaha
Wiecie że pytań o to czy urodziłam coraz więcej? A dzisiaj szczyt był jak nawet aplikacja Rossmana przypomniała żeby zmienić status z oczekuje dziecka na mam dziecko hahaha
Załamka normalnie :(
Mi pamiętam aplikacja jakaś wysłała powiadomienie : urodziłaś już ?
[Emoji16] kilka dni przed terminem ..

reklama
Do góry