reklama
Meml
Fanka BB :)
Bez zmian. Nic się nie dzieje, co by, świadczyło że to już niedługo. Dzisiaj nie mam w ogóle energii na nic. Jestem jak mój kot gdzie przysiądę tam przysypiam haha.Eh. Nie dość , że małe to jeszcze krzywe [emoji16]
Co tak pozatym u Ciebie ? Jak się czujesz ?
G
gosc12
Gość
Pewnie nie mylne. Moja też już się zmieniła i podrosła w ciągu tych prawie dwoch tygodni.Hyhyhy kocham sowy ,mala tez widze ze lubi
dziekitez mi sie wydaje juz taka wieksza,a moze to mylne spostrzezenie
![]()
Ja tez, za to moje ciśnienie najniższe 134/93 najwyższe 153/101 masakra nie wiem co mam o tym myśleć, może taki dzień, pogoda, zobaczymy co jutro będzie... nie chce rodzic z takim ciśnieniemBez zmian. Nic się nie dzieje, co by, świadczyło że to już niedługo. Dzisiaj nie mam w ogóle energii na nic. Jestem jak mój kot gdzie przysiądę tam przysypiam haha.
G
gosc12
Gość
Odpoczywaj jak najwięcej :* zbieraj siły :*Bez zmian. Nic się nie dzieje, co by, świadczyło że to już niedługo. Dzisiaj nie mam w ogóle energii na nic. Jestem jak mój kot gdzie przysiądę tam przysypiam haha.
E
Ewka34
Gość
Dziekuje :*Jaka duża już jest)
Sliczne ❤ zobacz jak moja reaguje na sowy hyhyJa dziś kupiłam w Castoramie nad łóżeczko sowyZobacz załącznik 886898

Hyhyhy ty masz bajerPewnie nie mylne. Moja też już się zmieniła i podrosła w ciągu tych prawie dwoch tygodni.Na przewijaku mam wypisane cm. Jutro ja położę i zmierze ile podrosła
teraz sobie przypomniałam , że mam taki bajer na lozeczku
![]()
Załączniki
Paulana
Fanka BB :)
Kochana moja młoda w 36 tygodniu miała już 3900 wiec jestem ciekawa ile teraz ma [emoji23]
O ja Cię to rzeczywiście też bym się martwiła
E
Ewka34
Gość
Przestan.. jak za malo.. slonce.. ty czekasz na niego 9 miesiecy ❤ zobaczysz ze maly zrobi wielkie wejscie smokaWiecie co tak wam powiem że oglądam te cudne zdjęcia waszych malenstw i chyba jeszcze do mnie nie dochodzi że zaraz i mój wloczykij się pojawi i ja będę mieć takie puchate stworzonko. Serio dwa tygodnie temu miałam inne odczucia A teraz jakbym przestała wierzyć że on się w ogóle urodzi... to normalnie niewyobrażalne że chcąc nie chcąc powiedzmy w przeciągu tygodnia pojawi się ON i będzie pełnoprawnym członkiem rodzinymoże ja za mało na niego czekałam i za mało dbalam i wszystko na ostatni moment że takie odczucia... Sama nie wiem...
G
gosc12
Gość
Dziekuje :*
Sliczne ❤ zobacz jak moja reaguje na sowy hyhy Zobacz załącznik 886901 jak zahipnotyzowana [emoji23]
Hyhyhy ty masz bajera ja (w zasadzie maz) mam metra murarskiego
[emoji23][emoji23]
A wiesz , że się właśnie zorientowałam , że mi mózg zjadło. W życiu bym nie wpadła , że przecież mozna metrowka dziecko zmierzyć. Gdyby nie Ty to bym się głowiła ile ta moja mała ma już cm ...... Hahahahahahahhaha
Alicja tak obserwuje jednorożce
reklama
U mnie będzie musiała ogladac leniwe szopy hahaDziekuje :*
Sliczne ❤ zobacz jak moja reaguje na sowy hyhy Zobacz załącznik 886901 jak zahipnotyzowana [emoji23]
Hyhyhy ty masz bajera ja (w zasadzie maz) mam metra murarskiego
[emoji23][emoji23]

Załączniki