reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mój cały czas mówi, żebyśmy przeniosły się na WhatsApp to będzie trochę bardziej prywatnie. Z dziewczynami z pierwszej ciąży przeniosłyśmy się po wszystkich porodach na forum prywatne. I w sumie lepiej się pisze jak na takim otwartym forum.
Ja nie jestem dodana do prywatnego. Nawet nie wiem jak się tam wchodzi [emoji16]
Mi jest obojętne , ale jak by dziewczyny chciały to czemu nie :)

reklama
Kiedy składała ? Ja dzisiaj i zastanawiam się kiedy wejdą pieniędze. Mama mnie umówiła ze znajomą. Posprswdzala wszystko i dzięki niej , dowiedziałam się , że należy nam się 500+, rodzinne+dodatek do rodzinnego, kosiniakowe i becikowe. Więc na start będzie super przypływ gotówki. A tak, zlozylabym tylko o kosiniakowe ..
Sorki, że się wtrącę ale w rodzinnym zaznacz też jednorazowy dodatek z tytułu urodzenia dziecka.

A mój gada ze mam przestać tyle pisać bo mi się telefon zapali haha :D
Myślałam , że tylko mój nie lubi jak siedzę na forum :D ale czasem słuchał i rozmawiał ze mną jak mu opowiadałam , że jednej wody odeszły i czeka na poród , że druga urodziła , pokazałam dzidziusia to się uśmiechał , że taki śliczny. Czasem spytał co tam u dziewczyn słychać , czy któraś już po porodzie :D

Dziekuje wam serdecznie za trzymanie kciuków i za gratulacje . Teraz moge napisać troszke więcej , co u nas , bo po zabiegu byłam sali pooperacyjnej gdzie mnie monitorowali a potem jak wróciłam do naszego pokoju nadal nie miałam czucia .Zastalam Piotrka przytulajacego córeczkę - jak stwierdził lubi sie przytulać a jak odklada to płacze .w pokoju tez byłam podłączona pod mase aparatur kroplówek , ale poprosiłam zeby mi położyli maleństwo i jakos przystawili do piersi - nie poszło za dobrze , bo mleczka jeszcze nie mam, ale mala chwytała ładnie i ciumkala sobie . Dzis cały dzień jest bez kąpieli ma na sobie ta maź - jutro umyjemy . W pieluszce było juz ogromne kupsko pierwsze . Jak zasnęła z 3 h temu tak spi sobie aniołek . Ja juz po pionizacji az Panie były w szoku po prostu wstałam i poszłam do łazienki wzięłam prysznic , umylam zeby i wróciłam . Cewnik juz mi wyjęli , boli mnie rana z jednej strony , ale tragedii nie ma. Na razie oceniam drugie Cc na duzo lepsze dla mnie . W załączniku zdjecie , jutro jak wykąpie zrobie więcej . Malutka cały tata :) dobrze ze miałam wczesniacze ubranka po bliźniakach bo sa idealne te na 50 cm .

Zobacz załącznik 886884
Gratulacje. Śliczna

Dziekuje wam serdecznie za trzymanie kciuków i za gratulacje . Teraz moge napisać troszke więcej , co u nas , bo po zabiegu byłam sali pooperacyjnej gdzie mnie monitorowali a potem jak wróciłam do naszego pokoju nadal nie miałam czucia .Zastalam Piotrka przytulajacego córeczkę - jak stwierdził lubi sie przytulać a jak odklada to płacze .w pokoju tez byłam podłączona pod mase aparatur kroplówek , ale poprosiłam zeby mi położyli maleństwo i jakos przystawili do piersi - nie poszło za dobrze , bo mleczka jeszcze nie mam, ale mala chwytała ładnie i ciumkala sobie . Dzis cały dzień jest bez kąpieli ma na sobie ta maź - jutro umyjemy . W pieluszce było juz ogromne kupsko pierwsze . Jak zasnęła z 3 h temu tak spi sobie aniołek . Ja juz po pionizacji az Panie były w szoku po prostu wstałam i poszłam do łazienki wzięłam prysznic , umylam zeby i wróciłam . Cewnik juz mi wyjęli , boli mnie rana z jednej strony , ale tragedii nie ma. Na razie oceniam drugie Cc na duzo lepsze dla mnie . W załączniku zdjecie , jutro jak wykąpie zrobie więcej . Malutka cały tata :) dobrze ze miałam wczesniacze ubranka po bliźniakach bo sa idealne te na 50 cm .

Zobacz załącznik 886884
Cukiereczek mały :*

Karolina nie zaczynaj od nowa....:/

Nie jestem nikogo marionetką i mam prawo odpowiedzieć na „zaczepki”, więc bez przesady. Nic nie zaczynam, nie będę biernie czytać i się uśmiechać jak ktoś probuje celowo zakończyć, ale nie do końca..

Ja po prosto będę czytała sobie forum i tyle, szkoda mi chyba nerwów, mleka dla małej itd. To nie jest tego warte :)

reklama
Do góry