reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A na noc może być ? [emoji16][emoji16]
Chociaż Olek mi w nocy zazwyczaj śpi wstaje tylko na jedzenie i właśnie pampers [emoji16][emoji16]
Teraz też nie jest źle , po prostu leży sobie i coś tam kwęka ale trzeba patrzeć bo on to się już sam z boku na bok przekręca więc żeby czegoś nie zmajstrowal
Też nie ma problemu [emoji23] Maja trzy razy w nocy wstaje. Tzn koło 23-24. Potem 2-3 i 4-5 [emoji23] także ja się przy tym małym brzdacu wysypiam :D

reklama
Urodziłam! Weronika przyszła na świat o 2.35, 3720 g, 56 cm:-)
Przed 1 przyszedł Pan dr,że crp wzrosło do 50. Decyzja o przeniesieniu na porodowke. Koło 1.30 podłączył oksytocona,ale zaraz odlaczyli ,bo zaczęły się moje skurcze. :) rozwarcie z 3 cm w ciągu chyba 12-15 skurczy przeszło do pełnego rozwarcia. Położna w szoku że tak szybko. Partych z 7 i witaj! Dużo płakała i mam nadzieję,że niczym jej nie zarazilam. Teraz dopiero dłużej nie płacze i ciągnie cycaą. Później ogarnę zdjecie:* aha i nie nacinali mnie, 1 szew:)

Gratulacje! :):)

Moja mama na początku też mi mówiła jak było kiedyś, że na początku nie będę mogła jeść tego i tego. Ale dała sobie przemówić do głowy i stwierdziła, że ja będę robić tak jak ja uważam. Teraz po porodzie jem wszystko i przy niej też i już nic nie mówi [emoji16]
Mojej się nie da przegadać. Właśnie jej mówię poraz kolejny. To powiedziała , że ma dość tego mojego internetu. Bo wychowała czworke dzieci i ona nie zna tych nowych metod. Nie rozumie , jak można eksperymentować tak na dziecku. Eh. No nic. Będę jadła po kryjomu. Tyle, że "czekolady mi nie wolno" a właśnie jem kulki z mlekiem [emoji23] przy mamie [emoji23]

Ja tylko raz zostałam podpuszczona i wdałam się z nią w dyskusję i nasłuchałam się ile które dziecko w rodzinie płakało oczywiście przez złą dietę matki :D Moja matka ma 46 lat i jest typem człowieka który nie używa internetu. Myślę że bardzo dużo rzeczy by ją teraz zdziwiło ale sama nie chce pójść do przodu więc ma podejście sprzed 20 lat :D
Moja ma 48 i ma nawet Facebooka, normalnie siedzi w internecie itp. ale na temat diety nie przegadasz. :p

Mojej się nie da przegadać. Właśnie jej mówię poraz kolejny. To powiedziała , że ma dość tego mojego internetu. Bo wychowała czworke dzieci i ona nie zna tych nowych metod. Nie rozumie , jak można eksperymentować tak na dziecku. Eh. No nic. Będę jadła po kryjomu. Tyle, że "czekolady mi nie wolno" a właśnie jem kulki z mlekiem [emoji23] przy mamie [emoji23]
Pokaż jej te linki, które ci przesłałam. Chociaż na moją teściową to nie podziałalo, a jest internetowa [emoji16]

Trzymam kciuki za rozwój akcji [emoji1]

Mikasa7 gratulacje [emoji846] poród szybki. Dobrze, że w szpitalu byłaś. Śliczna Weronisia [emoji7]

Aniaczarnula i co? Dzieje się coś?

Klaudia ja też mam zamiar jeść normalnie. Jak najbardziej możesz masować brzuszek i zginać jej nóżki [emoji6]

Witam się w dniu terminu. Wczoraj mały mi naciskał na krocze - spać nie mogłam, wzięłam paracetamol i poszłam spać. Skurcze mam nieregularne cały czas i do wytrzymania, więc raczej to jeszcze nie to.
Polezala na brzuszku, później troszkę pomasowalam i ... Mała obkupkala mnie od góry do dołu, dobrze , że miałam usta zamknięte [emoji23] poleciało jak z armaty a ona zadowolona. [Emoji23] tego jeszcze nie było [emoji23]

Polezala na brzuszku, później troszkę pomasowalam i ... Mała obkupkala mnie od góry do dołu, dobrze , że miałam usta zamknięte [emoji23] poleciało jak z armaty a ona zadowolona. [Emoji23] tego jeszcze nie było [emoji23]
No widzisz [emoji23] to tylko gazy, a nie ta nieszczęsna czekolada [emoji23] babo jedz na zdrowie to na co tylko masz ochotę :D

reklama
Pokaż jej te linki, które ci przesłałam. Chociaż na moją teściową to nie podziałalo, a jest internetowa [emoji16]
Ja juz kazalam wydrukowac mezowi w dwoch egzemplarzach te artykuły i będzie lekturą obowiązkową przed pierwszą wizytą u wnusia [emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry