reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowe szaleństwo!

to ja się wypowiem apropo quinny speedi sx bo taki mam. Pałąk dopkupiłam z chicco za 49 zł i uważam, że jest potrzebny. Oparcia nie da się ustawić faktycznie pod kątem prostym ale to w niczym nie przeszkadza. Dziecko, które siedzi pewnie i tak sie wychyla, trzyma pałąka i z pewności nie ma pozycji półleżącej. Pod plecki zawsze podkładam poduszkę żeby miała wygodniej (jest drobna i czasem "spada" na boki) i wtedy to już całkiem siedząca pozycja. gdy nie siedziała sama pewnie to taka pozycja nawet zdrowsza bo tak nie męczy a odkąd sama siedzi i ma poduszkę jest ten kąt prosty. Sorki,że bez składu i ładu napisałam ale chyba wiecie o co mi chodzi;-)

reklama
madzikm trzeba było szybciej pisać, bo już zdążyłam kupić casualplay ;-)
A tak serio quinny naprawdę wygląda na fajny wózio, ale jak na żywo zobaczyłam to wydał mi się ogromny - dla dziecka oczywiście to na plus, ale ja jestem malutka i teraz szukałam raczej czegoś bardziej filigranowego ;-) Chociaż nie wykluczam, że przy drugim dziecku jeśli nie wejdzie nic lepszego to może właśnie na quiniacza się zdecyduję :-D
Powiedz jak ci się to przednie koło zachowuje na nierównym terenie?

Fajna sprawa, musiałabym to też kiedyś zrobić, zbieram się za kupno i jakoś nie mogę się zebrać :-D Powiedz jaka jest jakość wykonania tych ramek?

My tez kupilismy te ramki - super prezent dla dziadkow, a trzecia sobie zostawilismy.
Najgorzej było właśnie z rączką, bo Jasiek glinkę chciał sobie wziąć :)

A my kupiliśmy już krzesełko do karmienia :-).O takie:

Załączniki

• Resize of PICT8040.JPG
    Resize of PICT8040.JPG
    89,1 KB · Wyświetleń: 47
reklama
agutek - na nierównym terenie blokuję przednie koło, mąż woli nie zablokowane więc co kto lubi, ogólnie wózeczek jest super! wady jak dla mnie to regulacja oparcia i przydałaby się jakaś kieszonka na budce, A! no i ona sama się składa na nierównym terenie:baffled:mi się bardziej casualplay podoba, także dobrze wybrałaś;-)

Do góry