• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
no podobno ten OXI jest dobry tylko "podobno" za 30pln to mnie nie przekonuje.
ja wlałam pół butelki tego zwyklego vanisha w plynie prosto na ciuszki, to sie tylko zapienilo i tyle. potem wrzucilam do prania ale i tak nie zeszły plamy :(

u nas jakoś przeważnie schodziło po praniu choć przyznam że nie zawsze- ostatnio używalismy proszku Dosia- z odplamiaczem ,jeżeli chodzi o Vanish-mielismy już wszystkie rodzaje i niestety troszkę się zawiodłam, myślę że tych starych plam to już chyba nie da się wywabić
miałam też problem z ubraniami dla dorosłych ( mąż jest szefem kuchni) i naprawdę próbowałam WSZYSTKIEGO!Przeszliśmy przez Vanishe, Bielinki, różne odplamiacze i wybielacze,nawet środki do prania i wybielania firanek.. najlepsza okazała się Zwykła PASTA ( w pudełku) bardzo tania ok. 2 zł -takie jak były kiedyś -ale nie wiem czy do dziecięcych ciuszków..

pasta BPH czy.. coś w tym stylu- na pewno znajdziesz w sklepach albo może w jakimś chemicznym czy kosmetycznym...jest w pudełku-które wygląda jak duży kubek od jogurtu..(ja znalazlam w pobliskim sklepiku)

reklama
Dr beckmann widziałam w carrefourze, a ja używałam odplamiacza bio shout ( był w rosmannie) tylko że miałam orginal z niemiec i był lepszy niz ten polski. A to duża butla kosztuje ok 10 zł i starcza na długo a na pewno ci się przyda
Po zniszczeniu kilku ciuszków nauczyłam się zapierać na bieżąco:tak:najlepiej szarym mydłem:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry