reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy w Holandii

reklama
Hejka
U nas wszystko okej,właśnie dalej w trakcie remontu jestesmy;)
Na urlopie robiliśmy usg to wyszło ze maluszek wiekszy o dwa tygodnie ważył 1560 w 28+2d więc będzie spory..
Dzis mmay 30+4d i czuje takie bóle podbrzusza ,chwile coś porobie i brzuch twardnieje musze siadać na pare minut żeby przeszło..też tak miałyście?od jutra rusza remont w pokoju małego wiec w tygodniu w końcu będę mogła wziąść się za ciuszki,wyprawkę..a wy od Kiedy miałyscie gotową wyprawke?pozdrawiam

A to nasz mały cuudak :) IMG_20180802_085243.jpg
IMG_20180802_085243.jpg

Załączniki

• IMG_20180802_085243.jpg
    IMG_20180802_085243.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 148
Hejka
U nas wszystko okej,właśnie dalej w trakcie remontu jestesmy;)
Na urlopie robiliśmy usg to wyszło ze maluszek wiekszy o dwa tygodnie ważył 1560 w 28+2d więc będzie spory..
Dzis mmay 30+4d i czuje takie bóle podbrzusza ,chwile coś porobie i brzuch twardnieje musze siadać na pare minut żeby przeszło..też tak miałyście?od jutra rusza remont w pokoju małego wiec w tygodniu w końcu będę mogła wziąść się za ciuszki,wyprawkę..a wy od Kiedy miałyscie gotową wyprawke?pozdrawiam

A to nasz mały cuudak :)Zobacz załącznik 888921 Zobacz załącznik 888921
Super słodziak [emoji5] ja nie miałam żadnych boli pracowałam fizycznie do 34 tygodnia ciąży , czasami miewalam twardniejacy brzuch ale to było może tak z 2 razy w ciągu dnia . Teraz będąc w 37 tygodniu mam też rzadko takie twardnienia. Biorę też magnez zapobiegawczo i doppel herz mama może dlatego nie mam tych twardniec. Wyprawkę dla małej już miałam koło 28 tygodnia tzn zawsze coś dokupywalam. [emoji7] wózek dopiero w tym tygodniu otrzymałam i teraz czekam na dostawke do mojego lozka żeby mała była przy mnie te pierwsze miesiące i jeszcze chce fotel do jej pokoju i lampkę stojącą żeby w nocy moc ja przebierać przy pół ciemnym świetle. . A tak z ubranek to będę zapewne dokupywac jak się urodzi .

reklama
Do góry