ilmenau
Fanka BB :)
Ja odstawiłam co 3 dni jedną tabletkę ale że estradiol miałam kosmicznie wysoki...
Ja pojde jutro na badania to sprawdze i tez tak bede schodzic. Ja mam 3x1 dziennie.
Dzieki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja odstawiłam co 3 dni jedną tabletkę ale że estradiol miałam kosmicznie wysoki...
Po I trymestrze wróciła do życia.![]()
Ufff. Bo sie przestraszylam ze ominelo mnie jakies info.Tak tak [emoji6] [emoji4]
Tylko w pierwszych miesiącach miała spore mdłości itd... wszystko to na co my czekamy z utęsknieniem [emoji173]
Ja biorę leki rano o 8 na czczo i bo biorę eutyrox od tarczycy i kładę się spać i dzisiaj wstałam o 11;45! Zjadłam i teraz siedzę i chyba znowu pójdę spaćRany z Ciebie to niezły spioszekja już wyleżeć nie moge, hihi a poza tym jak już wcześniej pisałam to mam mega apetyt! I jak kiedyś mogłam nie jesc nawet do 12-13 to teraz brzuszek mój się odzywa jak tylko oczy otworze
mały glodomorek we mnie rośnie
![]()
Dajecie nadzieje dziewczyny, bo jesli mam byc taka detka jak teraz jeszcze przez ponad pol roku, to padne [emoji6]To jest wlasne niesamowite jak przybywa energii człowiekowi po 1 trymestrze...
Nie bedziesz... Naprawdę jak ręką odjol i siła jest i energia co prawda nadal się męczę ale szybko regenerujęDajecie nadzieje dziewczyny, bo jesli mam byc taka detka jak teraz jeszcze przez ponad pol roku, to padne [emoji6]
A ile na tabletek na dzień brałaś relanium? 9 komórek zamrożonych to i tak ładnie, mi zamrozili 4 za 800zł i wydaje mi się ze to kasa wyrzucona w błoto bo po rozmrożeniu bardzo mało ich przeżywa.Mi pobrali 27 ale dojrzało 15. Zaplodniono 6 szt. ale zarodek tylko jeden, który rośnie we mnie . Resztę komórek zamrozilam. Jeśli chodzi o relanium to brałam od dnia transferu tzn. 2 godz przed, w sumie przez 4 dni.
Tak wszystko z ciazo ok. Minely mdlosci zawroty glowy i wsztstkie inne mniej przyjemne objawyAle jak wrocila do zycia?? Ale jest w ciazy tak ??
Ale ci dobrze ja jak o 6:30 wstane na leki to juz nie ma spania ewentualmie jakas drzenmeczka do 8 maxJa biorę leki rano o 8 na czczo i bo biorę eutyrox od tarczycy i kładę się spać i dzisiaj wstałam o 11;45! Zjadłam i teraz siedzę i chyba znowu pójdę spaću mnie to cały czas byśmy spali cały czas
![]()
Haha ja tak samo [emoji23] Ale tylko mamie bo mąż nie zna polskiego.Ja wysyłam mężowi i mamie. [emoji23]