• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ten sam problem mam. Ciągle odkładam prasowanie na chłodniejsze dni [emoji6]

U mnie już tska wielka sterta dla dzidziutka a ja nie prasuje bo gorąco ( ale serio moje mieszkanie nagrzewa się jak piekarnik ) a codziennie jest gorąco i to tak, że wystarczy ze coś zrobię to leje się ze mnie na maxa. Wiec myśl o dodatkowym nagrzanym miejscu od żelazka to jak koszmar

U mnie już tska wielka sterta dla dzidziutka a ja nie prasuje bo gorąco ( ale serio moje mieszkanie nagrzewa się jak piekarnik ) a codziennie jest gorąco i to tak, że wystarczy ze coś zrobię to leje się ze mnie na maxa. Wiec myśl o dodatkowym nagrzanym miejscu od żelazka to jak koszmar
Myślałam, że tylko ja się tak poce .. przy prasowaniu dosłownie jest tragedia. Leje się ze mnie niemilosiernie, także Cię rozumiem. Przyjdzie czas to będziemy prasowac, mam tylko nadzieję że zdążymy do porodu [emoji23]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry