Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No nawet ciuszki od @oluchapoducha wszystkie ogarnięte. Co do szpitala to mam w koszu co do domu to w szafce. Jeszcze tylko dokupić szczotki do włosów i zębów plus kilka kosmetyków do szpitala dla mnie ew. klapki prysznicowe... i mogę się pakować... i rozpakowywać w sumieNie można mieć wszystkiego [emoji23]dobrze, że ciociaz wszystko poprasowane masz [emoji16]
Napisałam wcześniej że mam żylaki, miałam kiedyś zkarzepiceA jakie wskazania mialas do heparyny ?
To daj znać co powiedział, kiedy masz wizytę?Nie No właśnie mi przepisał ginekolog profilaktycznie z racji zbyt niskiego poziomu białka S. Jeśli będzie taka potrzeba to przejdę się do immunologa bo serio sama nie wiem co zrobić. Dopytam może tez ginekologa na wizycie. Może coś podpowie ..
Właśnie jeszcze trochę czasu do wizyty. 28 sierpnia dopieroTo daj znać co powiedział, kiedy masz wizytę?
Ja mam 1 września daj znać co ci powiedział a ja u siebie do swojej pediatry się przejdę i wypytam wszystko z tego co wiem jak heparyne mam brać bez przerwy acard niedługo mam odstawićWłaśnie jeszcze trochę czasu do wizyty. 28 sierpnia dopiero
Co do spania to ja śpię tylko budzę się 4x od 24 do 8 rano i w ogóle obolała jestem...