reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jakie macie problemy przy drugim dziecku że in vitro potrzebne? Gdzie się leczysz i jak do tej pory to wyglądało.
Zmienił się mój partner życiowy i okazało się, że jest duży problem po stronie męskiej, bo azoospermia. Poza tym ja też już jestem starsza o 9 lat w porównaniu do pierwszej ciąży. Mieliśmy jedną procedurę i od razu zdecydowaliśmy się zapładniać jajeczka pół na pół nasieniem męża i dawcy, z plemników mojego męża mieliśmy dwa razy ciążę biochemiczną, z jednej blastki nd beta nawet nie drgnęła a z ostatniego transferu 2 blastek nd jestem teraz w bliźniaczej ciąży.

Nie no właśnie rośnie tylko tak jakoś jest w dolnej granicy. Dziś to powinno jakieś 400 czy 500 być.
ale przyrost wygląda ok ... może to mały leniuszek? moja beta zawsze byłą trochę niższa od średniej tak jakby ciąża była o jeden dzień późniejsza niż to z transferu wynika i jestem już w 16tc

Kłuję mnie dziś jakby jeden Jajnik tego jescze w objawach nie miałam bo jakieś ciągnięcia, bóle jak na @ itp przerabialam, mam się martwić? Ból nie jest jakoś ostry ale mnie drażni
[emoji57]

reklama
Witam Panie i życzę dużoooooo uśmiechu i radości. Za Wszystkie mega ✊✊✊✊✊✊całym serduchem. @Justin87 - proszę o dopisanie na 23.08.2018 podglądanie hodowli jajków. Dzięki Dziewczynki , za odpowiedzi co do żarcia encortonu , zjadłam po 10 bo wcześniej nie miałam czasu na śniadanie:wściekła/y: , w pracy kocioł , że aż kwiczy :growl: to podejście będę miał na wariackich papierach - może to i lepiej , nie będzie czasu na rozmyślanie i świrowanie :rofl: miłego :biggrin2:
Dziękujemy Szanownej Pani :p

Do góry