reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Moje drogie wróciłem z zakupów no coś jeść trzeba i wodę pić itp ledwo żyje mimo iż dzieci mi zakupy z auta przyniosły kochane są, zjadłam pół talerza arbuza i mogę pomału zbierać się za obiad, popołudniu zabieram ich na basen bo to ostatni dzień tych okropnych upałów

I jeszcze jaki nerw mnie spotkal bo taka sąsiadki że swoją synowa tak na mnie się patrzyly z wrednym uśmiechem u politowaniem że jak one mi współczuja tej ciąży, ale jednak przyjemność im sprawia patrzenie na mnie i moją spuchnieta buzię, a niech się suki udlawia tym widokiem France jedne

reklama
Ja chodze do gina prywatnie to nie mialam poloznej. Generalnie to jeden pies: Ty masz przy ginie jak do niego idziesz, a do mnie przychodzi, bo jej mnie zal zebym w upaly biegala (raczej czlapala) do przychodni.
Ja w ogóle nie mam do czynienia z położna i w sumie mam już to w dupie! Oby tylko zdrowe i lekarz za tydzień

U nas też kot robi na pustyni. Tak właściwie to jedna z ulubionych min mojego psa :D U Ciebie, Kinder, tego nie widzę ;P

Nie no S. nie robi na odpierdol ;) W sumie to dopiero co za granicą pracował przy wykończeniach wnętrz (w Polsce pracuje w zawodzie przy samochodach), ale akurat ten silikon przy podłodze to go przerósł. Pytanie, czy dla jednego pierniczonego paska silikonu warto płacić komuś za montaż całej kabiny i brodzika? :/ Trochę mnie wzdryga, bo to taki zbędny wydatek. A i S. obrażony...
No ale ja mówiłam o swoim że on na odpierdol robi, może daj mu szansę

A Ty jak się czujesz ? Palec już ok ?
Dobrze, dziękuję. Palec dalej boli jak np. stopy spuchną, jak buty ubieram, jak nie tak stopę postawię, ale jest lepiej :D
Kurze w salonie opanowałam i przerwa techniczna na skurczyki.
Zaraz się wezmę za sypialnie. Potem kuchnia, łazienka i podłogi pomyć.
Pranie się już odwirowało więc pójdę powiesić.
Na obiad leczo będę działać.
Ja dzisiaj na obiad kurczak w sosie z gorgonzoli :D mam ochotę na śmierdziucha :)

reklama
Ja w ogóle nie mam do czynienia z położna i w sumie mam już to w dupie! Oby tylko zdrowe i lekarz za tydzień
Ty to pewnie moglabyś sama wyklady prowadzić ;) masz doswiadczenie. Pamietaj, ze jako ciezarna masz wladze nad myszami wiec te sąsiadki niech uwazaja;).
Ja niedlugo wybywam z domu - rozwazam myjnie samochodowa, basen i umowilam sie do podologa. Plan ambitny - tylko ostatni punkt pewny :) Jak wroce moze juz bedzie info o nowym baby na forum :)

Do góry