reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hej , u mnie lepiej z nosem i gardłem, chyba wczorajsza miłość francuska zdziałała cuda hahah
Ale znów gorąco i nie mam siły :/ a trzeba posprzątać i te pierogi spróbować zrobić i o 14 chciałam jechać na jakieś zakupy, ale nie wiem, czy dam dzisiaj radę :/ chyba przełożę to na jutro .
Ja z jednej strony tez bym chciała przyspieszyć czas, a z drugiej nie, bo jeszcze wszystko nie jest gotowe i wszystkiego nie mam :D
Nie mówcie, że w weekend będzie padać, bo my nigdy tej naszej sesji brzuszkowej nie zrobimy :(
@KINDERBUENOO88 piekne zdjęcia!slicznie wyglądasz, czyli po wizycie twojej toczymy się dalej razem na koniec
@StarAnia niech Ci się coś w końcu zacznie dziewczyno, bo Ci się należy :)
Ha ha , mówisz ukochany Cię cudownie uleczył :D
Dzisiaj już ostatni taki gorący dzień , dlatego ja zakupy przekładam na jutro jak będzie chłodniej . A co do pogody to u nas niestety weekend ma być nieciekawy ale co obszar to inne prognozy :) także oby udało wam się zrobić piękne zdjęcia :)

reklama
Ha ha , mówisz ukochany Cię cudownie uleczył :D
Dzisiaj już ostatni taki gorący dzień , dlatego ja zakupy przekładam na jutro jak będzie chłodniej . A co do pogody to u nas niestety weekend ma być nieciekawy ale co obszar to inne prognozy :) także oby udało wam się zrobić piękne zdjęcia :)

Ten weekend to chyba wszędzie ma być deszczowy i ponury

Hej , u mnie lepiej z nosem i gardłem, chyba wczorajsza miłość francuska zdziałała cuda hahah
Ale znów gorąco i nie mam siły :/ a trzeba posprzątać i te pierogi spróbować zrobić i o 14 chciałam jechać na jakieś zakupy, ale nie wiem, czy dam dzisiaj radę :/ chyba przełożę to na jutro .
Ja z jednej strony tez bym chciała przyspieszyć czas, a z drugiej nie, bo jeszcze wszystko nie jest gotowe i wszystkiego nie mam :D
Nie mówcie, że w weekend będzie padać, bo my nigdy tej naszej sesji brzuszkowej nie zrobimy :(
@KINDERBUENOO88 piekne zdjęcia!slicznie wyglądasz, czyli po wizycie twojej toczymy się dalej razem na koniec
@StarAnia niech Ci się coś w końcu zacznie dziewczyno, bo Ci się należy :)

Mówisz ze przetkalo ? [emoji4]

6E58719A-8C02-4414-8F72-18F2BC24898F.png Jutro chłodniej w sam raz na zakupy, a weekend 19 stopni akurat na zdjęcia, żeby się nie spocić :D oby tak zostało :>
Chyba muszę w końcu wstać z tego leżenia, a nie mam siły :/
Hahah tak cudowne uzdrowienie , a rano mi przysłał smsa z pracy, że już jest w połowie roboty, a ma taką werwę haha jak szybko można faceta uszczęśliwić

Załączniki

• 6E58719A-8C02-4414-8F72-18F2BC24898F.png
    6E58719A-8C02-4414-8F72-18F2BC24898F.png
    108,1 KB · Wyświetleń: 85
@KINDERBUENOO88 chyba mi wyskoczyłaś na insta i Cię zlajkowałam :D

Podajcie swoje instagramki ciezarowki [emoji1]

Ja dzis bylam u swojej prowadzacej, tez wszystko pozamykane i nic sie nie szykuje na razie, ale wewnetrznie mam przeczucie, ze niedlugo cos ruszy. Ostatnia wizyte u niej mam 3 wrzesnia i 6.09 lub 7 ide na szpital na wczasy [emoji5]

Spiworek tez bede prala, razem z kokonem, chociaz kokonu niby nie wolno wirowac, ale zaryzykuje jakies male obroty :p
bardziej przeraza mnie wizja prania pokrowca fotelika, zeby to wszystko sciagnac z niego i potem pamietac jak sie zaklada

No i 2 dzien z rzedu wali mnie leb [emoji17] niech ta pogoda sie skonczy

reklama
Podajcie swoje instagramki ciezarowki [emoji1]

Ja dzis bylam u swojej prowadzacej, tez wszystko pozamykane i nic sie nie szykuje na razie, ale wewnetrznie mam przeczucie, ze niedlugo cos ruszy. Ostatnia wizyte u niej mam 3 wrzesnia i 6.09 lub 7 ide na szpital na wczasy [emoji5]

Spiworek tez bede prala, razem z kokonem, chociaz kokonu niby nie wolno wirowac, ale zaryzykuje jakies male obroty :p
bardziej przeraza mnie wizja prania pokrowca fotelika, zeby to wszystko sciagnac z niego i potem pamietac jak sie zaklada

No i 2 dzien z rzedu wali mnie leb [emoji17] niech ta pogoda sie skonczy
Nie korzystam z portali społecznościowych...

Do góry