reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamy z terminem na wrzesień, ja mam termin na 30 ale czuję że wykluje się wcześniej, trochę późno tutaj zaglądam ale jakoś tak wyszło. Ogólnie mamą zostanę po raz 3, mam 2 synów 15 i 9 lat, teraz spodziewam się córeczki Julii ☺️
Cześć :) trochę późno ale zostań z nami :)
A dlaczego czujesz, że wcześniej ? Coś się dzieje czy matczyna intuicja ? :)

reklama
A ja przerzucam naszykowane rzeczy dla mnie do walizki mamy .
Tamtum rosa
Laktator(gdyby się przydał)
2 ręczniki
3koszule (1 do porodu , dwie do karmienia)
Klapki
Majtki siateczkowe
Podklady higieniczne i poporodowe
Kosmetyczka
Szlafrok
Papier
Bielizna i biustonosze do karmienia.
Wkładki do stanika.

Coś byście jeszcze dodały , po za dokumentami , ładowarka ?
W kosmetyczce wszystko jest tak jak płyn do higieny , mydło,szampon. Wszystko w pojemniczkach 100ml :)
Od rana mi nie dobrze. Powstrzymuje się ,żeby nie rzygać... Jeszcze dzień i u nas ma się ochłodzić. Czekam na sobotę z tęsknotą.

Ja jeszcze mam kapcie oprocz klapek, bo u mnie w szpitalu dra pape jak sie w mokrych potem po oddziale lazi, przekaski oraz mokre chusteczki :) no i te skarpetki, pomadka co ktos pisal. A i olejek do masazu i ubranie dla meza+jego klapki

Do góry