Mama7
Fanka BB :)
Dzięki ale NIE WYDAJE MI SIĘ btw. Czop też schodzi byłam teraz w wc i taki śluz z nitunią krwi... i nic ku..wa poza tym że ze mnie leci różnego rodzaju płyn się nie dzieje co za DUPA
Pełnia jest jutro o 13.58.. Tak stricte..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzięki ale NIE WYDAJE MI SIĘ btw. Czop też schodzi byłam teraz w wc i taki śluz z nitunią krwi... i nic ku..wa poza tym że ze mnie leci różnego rodzaju płyn się nie dzieje co za DUPA
Może Ty tych skurczy już nie czujesz? Tyle się nameczyłaś.. niech Ci ktg podłącza i roxwrcie zobaczą.. sama się nie zgadzasz.. Ale torbę weź.. nie masz walizki na kółkach?Dzięki ale NIE WYDAJE MI SIĘ btw. Czop też schodzi byłam teraz w wc i taki śluz z nitunią krwi... i nic ku..wa poza tym że ze mnie leci różnego rodzaju płyn się nie dzieje co za DUPA
Trzeba jechać gwiazdo , niech zrobią Ci KTG i się określa. Jeśli będzie ok nie zostaniesz. Nie ma co gdybac.Dzięki ale NIE WYDAJE MI SIĘ btw. Czop też schodzi byłam teraz w wc i taki śluz z nitunią krwi... i nic ku..wa poza tym że ze mnie leci różnego rodzaju płyn się nie dzieje co za DUPA
Na pewno nie będę w szpitalu do tego czasu czekać na rodzenieZobacz załącznik 891554
Pełnia jest jutro o 13.58.. Tak stricte..
We 2 naraz chcecie rodzić? Marta na kto Tego masz termin?Trzeba jechać gwiazdo , niech zrobią Ci KTG i się określa. Jeśli będzie ok nie zostaniesz. Nie ma co gdybac.
Ja przez godzinę od ok.6.30 do teraz miałam skurcze , co 7-12 min. Przy zmianie pozycji ból malał. Czekam na kolejny wystrzał. Mam nadzieję ,że coś się i u nas ruszy. Śluz widzę na papierze , ale tylko raz widzialam nitkę krwi , że 2 dni temu.
No torba znaczy walizka na kołach... może ja już nic nie czuję?? Poza stresem.Może Ty tych skurczy już nie czujesz? Tyle się nameczyłaś.. niech Ci ktg podłącza i roxwrcie zobaczą.. sama się nie zgadzasz.. Ale torbę weź.. nie masz walizki na kółkach?
Jeśli to były wody to na twoim miejscu nie pisałam napewnoNa pewno nie będę w szpitalu do tego czasu czekać na rodzenie![]()
To co Marta. Gotowi do biegu...Trzeba jechać gwiazdo , niech zrobią Ci KTG i się określa. Jeśli będzie ok nie zostaniesz. Nie ma co gdybac.
Ja przez godzinę od ok.6.30 do teraz miałam skurcze , co 7-12 min. Przy zmianie pozycji ból malał. Czekam na kolejny wystrzał. Mam nadzieję ,że coś się i u nas ruszy. Śluz widzę na papierze , ale tylko raz widzialam nitkę krwi , ze 2 dni temu.
Ja to jestem pierworodką , więc nawet jeśli coś się zadzieje to mogę sobie poczekać kilka dni z takim przebiegiem sytuacji. Mam nadzieję ,że to się już nie wyciszy.
7/9 .09 38 tydzień skończony.We 2 naraz chcecie rodzić? Marta na kto Tego masz termin?
Chciałabym , ale jeśli się wyciszy to się zasmucę [emoji16] wszystko w rękach Boga.To co Marta. Gotowi do biegu...