reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

@Forget-me-not... witaj! Jestem szczerze oburzona tym, co piszesz. Jeśli te zarodki były słabsze, ale rokowały, to naprawdę 3ci swiat! Narażają Cię na kolejną stymulację, podczas gdy transfer w zasadzie w porownaniu do stymulki nie jest żadnym obciązeniem!
Kochana, wiem, że masz tam refundację, ale jeśli pytasz o radę, to spróbowalabym w Polsce. Leczę się w No.vum, polecany dr W...dzki i.Z..ra, ale w sumie do kogo tam nie pójdziess to jest ok. Szef od beznadziejnych przypadków, droższy i dłużej się na niego czeka więc daj sobie szansę z kim innym. Powodzenia!
Dziekuje za odp[emoji6] Nosilam sie zamiarem podchodzenia do ivf w Pl juz jakis czas ale pomyslalam ze napisze jeszcze do Was zeby sie upewnic jak to jest z tymi zarodkami. Wiem ze czasem tak jest ze nie ma nic do mrozenia, ale to jak same nie przetrwaja. Tutaj jak sie dowiedzialam mozna niszczyc zarodki. Ja i transfer mialam bolesny bo szyjka chyba pod ostrym kontem. Poxniej histeroskopia i poszerzanie szyjki. I punkcje bez narkozy tylko w sedacji tez w bolu. A w lipcu zaczelam juz antyki przed dlugim protokolem i odwolali bo za malo ich zdaniem waze. Po prostu szkoda słów na ich leczenie....

reklama
No tak jak miałam betę ponad 100 to były bliźniaki ale se polazły w 8 tygodniu to teraz może ruszy i będzie dobrze. Może trochę się tych Waszych fluidów nawdycham i moZe się jeszcze trochę połudzę.
Miłego dnia dziewczynki, ale piekne słoneczko!!! [emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji274]
A dokładałam jakieś leki przy tym transferze?

Dziewczyny, mam dobre wiesci!!! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] Dzwonili do mnie wlasnie z wynikami Nifty. Wszystko ok z dzieckiem, jest calkowicie zdrowe pod wzgledem genetycznym [emoji173][emoji173]
Ale jestem troche rozczarowana, bo lekarze nastawiali mnie przy wczesniejszych usg na dziewczynke (o ktorej cale zycie marzylam[emoji7]), a jednak z badan genetycznych wychodzi, ze nosze pod sercem chlopca[emoji87] Przynajmniej z imieniem nie bedzie problemu, pewnie nie pamietacie, ale z dziewczynka mielismy domowa kosc niezgody [emoji6] natomiast z imieniem dla chlopca zgadzamy sie przy kazdej propozycji [emoji4] obecnie stanelo, ze nasz syn to Igor lub Borys [emoji4] zobaczymy czy nam sie nie pozmienia za tych kilka miesiecy [emoji38]

Dziewczyny, mam dobre wiesci!!! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] Dzwonili do mnie wlasnie z wynikami Nifty. Wszystko ok z dzieckiem, jest calkowicie zdrowe pod wzgledem genetycznym [emoji173][emoji173]
Ale jestem troche rozczarowana, bo lekarze nastawiali mnie przy wczesniejszych usg na dziewczynke (o ktorej cale zycie marzylam[emoji7]), a jednak z badan genetycznych wychodzi, ze nosze pod sercem chlopca[emoji87] Przynajmniej z imieniem nie bedzie problemu, pewnie nie pamietacie, ale z dziewczynka mielismy domowa kosc niezgody [emoji6] natomiast z imieniem dla chlopca zgadzamy sie przy kazdej propozycji [emoji4] obecnie stanelo, ze nasz syn to Igor lub Borys [emoji4] zobaczymy czy nam sie nie pozmienia za tych kilka miesiecy [emoji38]
No to super! Najważniejsze, ze dzidzius zdrowy. Dziewczynka bedzie nastepnym razem[emoji3]

Suuuper! Najwazniejsze ze zdrowy bejbik!!! ❤️ Bardzo się cieszę!

Kochana chłopaki też są fajne:) Ciesz się że zdrowy.

Kochana chłopaki też są fajne:) Ciesz się że zdrowy.
Kochana, wiem ze chlopcy sa rowniez cudowni [emoji173] i naprawde ciesze sie bardzo, szczegolnie ze nas jeden dr z Parensa w Krk kiedys straszyl, ze z nasza chromatyna plemnikowa jest duze ryzyko chorob genetycznych u dziecka itp.. A co do plci, bylo mi total obojetne dopoki lekarze nie zaczeli mowic, ze z usg wychodzi ze to dziewuszka [emoji4] hehe i sie po prostu nastawilam [emoji4] ale telefon z tymi wynikami to chyba najlepszy telefon jaki odebralam w swoim 33letnim zyciu [emoji7][emoji7] jestem tak oszolomiona, ze sama nie wiem co ze soba zrobic [emoji86]

reklama
Do góry