• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
reklama
hej, chciałabym was zapytać, jaka waszym zdaniem jest optymalna ilość ubranek, które powinno się kupić dla dziecka ? :)
Teb pierwszy rozmiar 54, to dosłownie po kilka sztuk body, półśpiochy, śpiochy czy pajacyki. Kolejny 62 to tak po 2 zmiany na każdy dzień tygodnia. Do tego dojdą wierzchnie, plus to co dostaniesz w prezencie i będzie aż za dużo. ;-)

reklama
hej, chciałabym was zapytać, jaka waszym zdaniem jest optymalna ilość ubranek, które powinno się kupić dla dziecka ? :)
W zasadzie to trudne pytanie. Na pewno jw., czyli rozmiaru 56 nie za dużo. Rozmiaru 68 też na starcie nie polecam kupować, bo raz: nie wiadomo, jak długie urośnie Ci bobo, dwa: nie wiadomo, czy wiosna będzie ciepła, czy zimna. Ja na samym początku używałam głównie pajacyków (najwygodniejsze są te z zatrzaskami na obu nogawkach) - mało wyjściowe :) ale najłatwiejsze w użyciu. Pod to body, a na wierzch na stópki skarpeteczki. Myślę, że minimum 7 sztuk, max 14. I tak trzeba często prać, bo tu kupka, tam ulanie.
Ale wiesz, trudno jest ograniczyć się do parunastu najpotrzebniejszych rzeczy, bo te ubranka są takie śliczne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry