Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A już myślałam że to tylko ja mam ciuszków więcej niż miejsca na nie [emoji23] Bo ja też od groma tego nakupywalam.... Muszę się zabrać za pranie, suszenie i prasowanieWyprane i wyprasowane ubranka, pozostałe rzeczy jak pościel, kocyki i pieluszki schowane w komodzie.
Na razie w kartonie, bo nie posortowane rozmiarami, tam są różne.A już myślałam że to tylko ja mam ciuszków więcej niż miejsca na nie [emoji23] Bo ja też od groma tego nakupywalam.... Muszę się zabrać za pranie, suszenie i prasowanie
Fajne zakupy
Właśnie pisałam, że dinozaur jestem, ale widzę, że mam towarzystwo [emoji5][emoji106]
Pewnie, uważam, że każda mama powinna własnych sposobów próbować... to daje dużo satysfakcji [emoji16]
I torba super i te zabawki... cudne!
A ja mam pewien problem z rzeczami, które dostałam... Nie jestem ich w stanie dopasować do rozmiarów 56 i 62... Większość rzeczy ma metki 0-3 m i się zastanawiam czy w ogóle jest sens, żeby nad tym siedzieć i dzielić, czy poczekać, aż młody się urodzi i metoda prób i błędów posegregowac wtedy...