reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Seremida gdzie te multimam można kupić? A może mogłabyś mi coś polecić na bliznowca po usunięciu pieprzyka, profesor mi tak brzydko zszyl na ramieniu że bliznowiec powstał :( mama7 ja jutro też zebranie na 17 i mąż każe mi iść bo sam połowy nie spamieta ;) do tego dają te mini krzesełka dla 3 latków, ja poproszę o normalne krzesło nie ? ;)
Ja te kompresy na allegro kupiłam, bo mój P szukał w aptekach stacjonarnie i nie było nigdzie. Nie jrst to tani interes, ale nawet całego opakowania nie zużyłam, a już wszystko wyleczone mam. Na bliznowca to nie wiem, co ci polecić :(

Mam nadzieje, że jak urodziny jeszcze coś z ładnej pogody nam zostanie,by na spacer z wózkiem pokorxystac :)

A tak w ogóle to kiedy można wyjść na spacer z dzieckiem? Zakładając, że wszystko jest dobrze ?
Ja wróciłam do domu w sobotę, a w poniedziałek położna kazała wręcz wyjść na dwór, ale to było koło 25 stopni.

reklama
Aha, no ja zakładam leginsy, bluzka na krótki, bluza polarowa z rana. A jakbym chciała sukienkę założyć to co już rajstopy, czy gole nogi....? W zimę np myślę że na leginsy czy rajstopy założę dodatkowo spodnie które w szatni się zdejmie.

Ja teraz po oxy 1godzina 15min parte 1min. Przy drugim mialam podobnie tylko parte 10min...pierwsze nie pamietam :-) :-)

GOJ Jak ogarniasz bande...mi mala ciagle na piersi wisi w ogole bron boze odkladac gdziekolwiek. Nie moge nic zrobic. ...chlip
Hihi... Jakoś a szeptem Ci powiem że jak już jest najedzony a ja muszę coś zrobić to smoczek do pysia. Choć wczoraj smoczka porwał i zeżarł ies więc nie wiem co będzie...

Zawsze możesz zakładać kostoum jednoczęściowy.Ciało to tylko reklamówka dla duszy... Nie ważne jakie jest nyle by służyło jej noszeniu najdłużej jak się da.
A co do blizn każda z nich to wspomnienie. Rozstępy mówią że jesteś matką. Blizna po CC że urodziłaś bezpiecznie. Po ingerencjach w sercu że dbasz o siebie o życie. Patrz na to w ten sposób...
A baby blues być musi jakoś te hormony wypłynąć muszą więc niech płyną tymi oczami ;)
Goj, bardzo madrze i pieknie to napisalas i dotyczy to nie tylko Kliski, ale dylematow wielu z nas.
Dziekuje za madre slowa :)

reklama
Dzisiaj termin mojego i @kasiaczek89pl. porodu :)
To dziś na świat miał przyjść Misiek i Miki :) jakoś tak dla osoby która 2x rodziła po terminie ta data terminu z 2 tygodniowym smrodem na cycu jest wzruszająca :)
Urodziłam DOKŁADNIE tak jak chciałam bez farmakologii. W domu. SN. No i nie nastego a dziestego.
Życzę WSZYSTKIM by spełniły się ich oczekiwania odnośnie porodu. Tak jak moje czy @StarAnia
Moj termin z wyliczen jest jutro ;)

Do góry