oluchapoducha
Fanka BB :)
Mama7 to sobie wykupilas prywatna położna w Zofii tak ? Ile kosztuje taka przyjemność jeśli można wiedzieć? Może ta zastepczyni nie byłaby taka zła jakby coś się działo 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
AgulaK82 na 23@KatarzynaCarmen ale trzymają Cię w napięciu, ja myślałam że już po jesteś a Ty nadal w dwupaku, hihi żartuję, wiem że to nie tak szybko trwa ale mogli by się konkretnie zabrać za Ciebie.
A ja zauważyłam że wszelkie bóle w dole przeszły odkąd pojawiła mi się tak pierońska zgaga, kurcze zamiast mała w dół iść jeszcze bardziej to ona w górę idzie wrrrr [emoji35][emoji23] Dziś Stwórca wraca więc będzie musiał konkretnie do niej przemówić [emoji48][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
@aniach85 Ty kiedy masz termin?
W końcu będzie mógł bo od 23 tygodnia ciąży był zakaz, teraz ciąża donoszona więc niech zagląda, a co [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Agula porządny stworca że chce pomuc![]()
Rozumiem, ja na 30 ale już chcę urodzić, mam dość tej ciąży [emoji24]Termin na 23.09 mieszkanie ogarnięte na błysk spacery zakupy i cisza na razie... Jutro kolejne ktg... W środę położna mnie obadała wszystko wysoko czyli standard ale mnie pociesza łatwo że jak ruszę to. Od 4 cmtermin z usg na 17.09 więc liczę że pomiędzy tymi terminami ruszy a już mega nastawiona jestem na 19
![]()
Cześć dziewczyny.
Już się miałam dzisiaj wyciszyć i odpocząć, a tu dzwoni moja położna, że musi dzisiaj wyjechać i wraca w poniedziałek.. Niby w umowie mam wpisanego kogoś innego w razie co.. Ale..
Siedzę i rycze.. dosłownie..
Niby to nie koniec świata, ale w tej chwili nie umiem myśleć logicznie..
Jestem załamana..