reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

A ja chatę wysprzątałam, teraz leżę w wannie bo cuchnęłam, tak czy siak muszę maszynkę do ręki wziąć i ogolić się tam, bo jutro lekarz no i mąż do domu wraca [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] JESUUU jak dobrze w tej wannie [emoji12] radyjko gra, żyć nie umierać [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] jeszcze mam w planach żelazkiem się zająć bo muszę poprasować te ciuszki co ostatnio dostałam, są uprane tylko właśnie jeszcze prasowanie [emoji5]

reklama
A ja chatę wysprzątałam, teraz leżę w wannie bo cuchnęłam, tak czy siak muszę maszynkę do ręki wziąć i ogolić się tam, bo jutro lekarz no i mąż do domu wraca [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] JESUUU jak dobrze w tej wannie [emoji12] radyjko gra, żyć nie umierać [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] jeszcze mam w planach żelazkiem się zająć bo muszę poprasować te ciuszki co ostatnio dostałam, są uprane tylko właśnie jeszcze prasowanie [emoji5]
Ile masz energii :) ja z chęcią bym tylko leżała . U mnie tyle dobrze, że od jakiegoś czasu mój S. mnie goli i nigdy tak dobrze nie byłam wygolona haha

Mój tez mi powiedział, że może mnie ogolić i chyba mu w końcu dam bo to jednak higieniczniej do porodu.
Ja się bałam pierwszy raz, kilka miesięcy temu, ale się przemoglam i robi to naprawdę delikatnie , a jak dokładnie :)
Moja mama opowiadała, że pojechała na porodówkę a tam już położna z maszynka nad nią stoi i zdziwko takie miała, jak zobaczyła i mówi, kto panią tak ładnie ogolił, a mama, że mąż :) widocznie golizna nie była wtedy powszechna :D

Ile masz energii :) ja z chęcią bym tylko leżała . U mnie tyle dobrze, że od jakiegoś czasu mój S. mnie goli i nigdy tak dobrze nie byłam wygolona haha
Mnie też ogólnie mąż golił przed tamtymi porodami, tylko teraz tak wyszło że mąż dopiero będzie wieczorem a że ja już w wannie to się gole[emoji16] a co do energii to ja jestem ogólnie mega leniem a tu chyba ten pierdzielony syndrom wicia gniazda i tak działam [emoji12]

USG na koniec pokazuje bzdury, bo już nic nie widać, KTG to gowno xD Naprawdę nikt nie uprzedzał, że ta końcówka ciąży będzie taka porypana! ;)

Ja to się akurat boję tylko, że poród zacznie się jak jakimś cudem będę akurat daleko od mieszkania i mojej torby szpitalnej albo że w szpitalu w czasie porodu będą jakieś komplikacje... Już nawet myśl o tym, że S. mógłby nie zdązyć na poród nie przeraża mnie tak jak myśl, że coś może pójść nie tak, tfu tfu

Ja wczoraj miałam takiego pacmana.... nażarłam się musli i dzisiaj żołądek się na mnie zemścił za tę potężną ilość wszamanego błonnika :D

Mati, a jak w ogóle z oblężeniem porodówki? Dużo rozpakowanych kobitek teraz tam leży? :) Nas oprowadzała pani Basia, miałaś z nią coś do czynienia?
Wiesz co tam jest taki przemiał że masakra, są cztery sale porodowe, rodzisz i dwa dni i do domu wychodzisz ... Jeśli taka siwa ta Basia to też jest ok ..

reklama
Do góry