KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
I co sądzisz ?![]()
Wyglada bosko, dużo lepiej niż na zdjęciach
Wydaje mi się, że tez jest ciepły. Ja kupowałam z polecenia na instagramie i w sumie nie żałuje
Narazie spakowany w garażu z wózkiem aż chce mi się go pomacać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I co sądzisz ?![]()
Zgadzam sie. Najwazniejsze, zeby nie bylo glodne.A ja mam myślenie że najważniejsze że nie jest głodna i nie płacze....
Mam. Zajrze jeszcze razChloe chloe A masz książkę Magdy k, co ona pisała na temat przyrostów wagi?
Gratuluje i ZazdroszczeDziś po wizycie u lekarza . Mała tyje 400 gram tygodniowo. Tak lekarka wyliczyła
Taka dumna byłam jak oznajmiła że cyc jej służy. A taki już stresik miałam. Że waga może być nie ta. A tu proszę ! Wszystko idealnie
Oczywiście książkę Magdy o karmieniu molestuje kolejny raz by nic mnie nie ominelo![]()
I potem codziennie 10 ml wiecejCzyli na początek dają 10ml???
Tak dzisiaj już dostała 20 mlI potem codziennie 10 ml wiecej
Bezsensu... mnie by to irytowało i też bym chodziła.U nas też zabierali. Byłam jedyna mama, która chodziła z dzieckiem na wszystkie zabiegi...
Powodzenia!Moj syn sobie ze mna pogrywa, w nocy juz myslalm ze na prawde sie rozkreca, budzily mnie bole brzucha i skurcze jak nigdy. A teraz oczywiscie juz cisza [emoji23] takze dzisiaj musze zakumplowac sie z cewnikiem [emoji21]
Powodzenia wszystkim, 14 wrzesnia to w sumie ladna data, oby jak najwiecej nas dzisiaj sie rozpakowalo [emoji1]
Pulchniutki SlodziakZobaczcie jak usg kłamie miało być 3kg i wszystkie mi mówiły że max 3kg A tutaj klocek 3400gZobacz załącznik 897775
Fajny. Co to za firma?Ja dostałam taki i jest naprawdę ciepły .
Rozpinany z dwóch stron po bokach i od dołu i od góry . To futro też odpinane , no i otwory na pasy w środku![]()