E
Ewka34
Gość
Dzieki..Dzień dobry
@Ewka34 u nas też jeszcze kupki nie było. Mały puszcza strasznie śmierdzące bączki, ale kupy jak nie było tak nie ma.
Słodko śpi Twoja kruszynka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki..Dzień dobry
@Ewka34 u nas też jeszcze kupki nie było. Mały puszcza strasznie śmierdzące bączki, ale kupy jak nie było tak nie ma.
Słodko śpi Twoja kruszynka.
Mi zajmowało z dwie minutyZdradzie mi dziewczyny jak ściągacie mleko około 60ml to ile wam to zajmuje czasowo?
Zwykły HiPP jest pycha a ten HA też obrzydliwyMoja mala dopiero teraz dostala mm60 ml miarka bebilonu pronutra i miarka comfortu
jakie to jest bleeee.. ten comfort.. ake wypila i chyba jej smakowalo
teraz wyglada takZobacz załącznik 898385
Ja gotowałam w dużym garze i dopiero do wanienki plus zimna woda. Myślę, że szjks ja na całą wanienkę to małoEwa, cała szklankę tych ziół do wody wlewam?
A Canpol zły ? Ja mam i od porodu to już 2 miesiące ściągam codziennie. Codziennie tzn na każdo karmienie czyli z 10 razy dziennie ściągami nie narzekam czyli to nie do końca od laktatora zależy
![]()
3dni temu w godzine sciagnelam 40ml wiec jest duzy postep. Ja probowalam roznych sposobow i dopiero sciaganie 1-2 razy dziennie po karmieniu przyniosło rezultat. A laktator masz manualny czy elektryczny? Ja do manualnego stracilam cierpliwosc i kupilam elektryczny
Spokojnie, ja tez walcze, zeby pokarmu bylo wiecejElektrycznymi się wydaje że trochę zawalilam moja laktację bo w szpitalu nikt mi nie powiedział ile razy ściągać, jak. W tym czasie podkarmialam mm i nie dostawałam małej bo miałam źle nakładki. Mala z wedzidelkiem do tego nie mogła tego uciągnąć. Jestem załamana
![]()
Może zbyt mało efektywnie ssie? I z piersi się nie najada?@KatiNails mam pytanie o karmienie mieszane. Jak to robiłaś? Przystawialam syna do piersi jednej drugiej i później dawałaś mm czy po prostu niektóre posiłki były mm a niektóre piersią?
Pytam bo u nas coś nie gra tzn karmie piersią a wieczorem jak nakarmię Młody nie spokojny. Niby mleko mam i on je zjada i przystawiaj kilkanaście razy nawet przysypia ale odłożony włącza syrenę na głod. I dopiero jak damy mm to się uspokaja i nie jest głodny. Nie rozumiem skąd to wynika skoro mam mleko i on je zjada przysypia a jednak jest głodny bo to ewidentny płacz na głod![]()