Monika 2311
Zaangażowana w BB
Super gratulujęPięknie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Super gratulujęPięknie![]()
Taaa, jasne... twoj , malo takich jest
Gratulacje teraz niech rosnie beta dzidzia i brzusio ....Dzisiejsza beta 167.21
Ale to nie o to absolutnie chodzi, moj maz jest az za wylewnyMoże Twój jest po prostu mało wylewny ale na pewno w środku tak smao przeżywa.![]()
Teraz one są z 5 lub 6 doby, więc nie wiem jak się podzieliły, a ja dostałam 9B trzydniowaCzyli maja lekkie opoznienie, powinny byc 8 .
Ja bym w tym tak nie grzebala tylko brala jak daja, nic ci to nie da Szerloku![]()
9 B to by znaczylo , ze ma 9 blastomerow i jest dobrej jakosc, ale te oznaczenia do reszty mi nie pasuja. Zapytaj , ja na serio tego nie kumamTeraz one są z 5 lub 6 doby, więc nie wiem jak się podzieliły, a ja dostałam 9B trzydniowa
Oł jeah! Równowaga w przyrodzie musi byćHej, ja już po wizycie. Prawdopodobnie (lekarz był bardzo mocno przekonany przy ferowaniu swego osądu) będą chłopaki.
Szczerze powiedziawszy zbił mnie z pantałyku, bo kilka razy słyszałam, że ma być parka ale jestem szczęśliwa. Serduszka pięknie biją, wszystkie narządy są widoczne.
Tak więc @Pandzia89 jak na zamówienie inkubuję dla Ciebie zięciów.
Mam nadzieję, że nie będę nigdy teściową z koszmarów. [emoji6]
Muszę Wasze posty z dzisiaj nadrobić. [emoji8]Zobacz załącznik 899141Zobacz załącznik 899142
Tak wyrównały. No już całkiem pulchne.Oł jeah! Równowaga w przyrodzie musi byćcieszymy się bardzo! Ile waza Maluchy? Wyrownały się troszke? Przystojniaki!
Super wiesciTak wyrównały. No już całkiem pulchne.Jeden ma 211 gramów a drugi 203 gramy. Wyprzedzają o tydzień wiek ciąży, tak więc jak nawet chyba bliźniaki będą u mnie duże.
![]()