reklama
kb.karola90
Fanka BB :)
Trzymam kciuki z całych siłDzień dobry, nie pisałam nic bo ta niepewność mnie dobijadziś o 12 wizyta i wszystko się wyjaśni mam mega stresa
![]()
kb.karola90
Kciuki sąDziewczyny trzymajcie kciuki. Wizytę u mojej gin mam 04.10 ale na dziś się zapisałam prywatnie na usg żeby sprawdzic czy wdxystws w porządku. Dobrze się czuje nagle, piersi nie bolą może wieczorami tylko, ogólnie jestem jakaś jakaś niespokojna.
Jutro kończę 10 tc
patuśka
Będzie dobrze. 12 to juz niedlugo. Napisz później jak poszloDzień dobry, nie pisałam nic bo ta niepewność mnie dobijadziś o 12 wizyta i wszystko się wyjaśni mam mega stresa
![]()
Biedronka84
Cześć Dziewczynki[emoji4]Ja dziś zaliczyłam laboratorium.W poniedziałek wizyta,niech czas leci szybciej.Denerwuje się,ale chce wiedzieć,czy wszystko jest dobrze.3 tygodnie to stanowczo za duża przerwa[emoji30]
N
Natuś_ka
Gość
My to chyba byśmy musiały mieć takie okienko na brzuchu żeby moc widzieć maleństwo o każdej porze dnia i nocy, to wtedy byśmy sie nie zamartwialy czy wszystko ok
kb.karola90
Ooo takMy to chyba byśmy musiały mieć takie okienko na brzuchu żeby moc widzieć maleństwo o każdej porze dnia i nocy, to wtedy byśmy sie nie zamartwialy czy wszystko ok![]()
N
Natuś_ka
Gość
No pewnie, dziecko XXI wieku juz od poczęciaOoo takalbo jakby dzidziuś wysyłał kilka razy dziennie sms xzy coś "mamuśka mam się dobrze, wszystko jest ok"
![]()
Nie no tak na serio to nie ma sie co zamartwiac bo gdybyśmy miały sie wszystkim przejmować to do samego porodu byłyby myśli najgorsze z możliwych bo przecież komuś sie to i to przytrafilo to czemu nas ma to ominąc. Zawsze jest ryzyko straty czy to wciazy czy juz za życia. Trzeba cieszyć sie każdym dniem bo nie wiadomo co nas jutro czeka
O 18:40..O której masz wizyte? kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110]
reklama
Nie denerwuj się. Mnie na początku piersi bolały przeokropnie, nie mogłam delikatnie nawet dotknąć. Tak koło 8 powoli ptzesyawaly teraz już wogole mnie nie bolą.Dziewczyny trzymajcie kciuki. Wizytę u mojej gin mam 04.10 ale na dziś się zapisałam prywatnie na usg żeby sprawdzic czy wdxystws w porządku. Dobrze się czuje nagle, piersi nie bolą może wieczorami tylko, ogólnie jestem jakaś jakaś niespokojna.
Jutro kończę 10 tc