reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Dziewczynki już jestem :) strach ma wielkie oczy a objawy nie są żadnym wyznacznikiem
Dziś 10 tc i 3,60 cm :) dużo urosło coś bo 2 tyg temu tylko 1,5 cm i jest info na USg że ga 10w4d czyli się przesunąło :) serduszko biło szybko bo aż 182 a ostatni o 146 ale może przez to że się denerwowałam :) i USG spróbowała przez brzuch i widać było bardzo dobrze jak na ten tydzień tak stwierdziła. Teraz czekam na wizytę u mojej gin 04.10
Super wieści gratuluję!

Z om 8+3 A z usg w tamten poniedziałek było 5+2 więc niby 6+4 sama już nie wiem jak to liczyć
U mnie było tak samo w ostatniej ciazy-Maluszek się nie rozwijał.... Nazwali to poronieniem zatrzymanym (11 tc wg OM a Maluszek zatrzymał się na 6 tc).... Beta bardzo mało przyrastała ....
Więc doskonale wiem co czujesz.....
Dla mnie najgorsze był to,że w szpitalu położyli mnie po zabiegu z dziewczyną, która usuwała ciążę, bo „wpadła” karmiąc piersią i miała 6 miesięczne dziecko i nie chciała następnego .... Dla mnie to był koszmar słuchać tego co ona wygadywała... więc wypisałam się po godzinie od zabiegu na własne żądanie.....

reklama
Dziewczyny, które bolały piersi-czy ból zelżał około 9 tygodnia? Albo zniknął w ogóle? To był mój jedyny objaw, a teraz nawet tego nie ma :( nie wiem czy nie umówię się na jakieś usg, bo na wizytę muszę jeszcze trzy tygodnie czekać....

Do góry