reklama
patuśka
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro... sciskam.Jestem dziewczyny, niestety żaden zarodek się nie rozwinął![]()
Magdalenams
Przykro mi ale nie ma już cienia nadziei? Co powiedział lekarz?Z om 8+3 A z usg w tamten poniedziałek było 5+2 więc niby 6+4 sama już nie wiem jak to liczyć
Jestem dziewczyny, niestety żaden zarodek się nie rozwinął![]()
jejku.. trzymaj się kochana. przytulam

Wiola1985
Super wieści gratuluję!Dziewczynki już jestemstrach ma wielkie oczy a objawy nie są żadnym wyznacznikiem
Dziś 10 tc i 3,60 cmdużo urosło coś bo 2 tyg temu tylko 1,5 cm i jest info na USg że ga 10w4d czyli się przesunąło
serduszko biło szybko bo aż 182 a ostatni o 146 ale może przez to że się denerwowałam
i USG spróbowała przez brzuch i widać było bardzo dobrze jak na ten tydzień tak stwierdziła. Teraz czekam na wizytę u mojej gin 04.10
Wiola1985
Tak mi przykro [emoji22] Współczuję, trzymaj się kochana.Jestem dziewczyny, niestety żaden zarodek się nie rozwinął![]()
Ewunia1981
Oj kochana.... bardzo mi przykro ściskam gorącoJestem dziewczyny, niestety żaden zarodek się nie rozwinął![]()
Jestem dziewczyny, niestety żaden zarodek się nie rozwinął![]()
Bardzo mi przykro
Ewunia1981
U mnie było tak samo w ostatniej ciazy-Maluszek się nie rozwijał.... Nazwali to poronieniem zatrzymanym (11 tc wg OM a Maluszek zatrzymał się na 6 tc).... Beta bardzo mało przyrastała ....Z om 8+3 A z usg w tamten poniedziałek było 5+2 więc niby 6+4 sama już nie wiem jak to liczyć
Więc doskonale wiem co czujesz.....
Dla mnie najgorsze był to,że w szpitalu położyli mnie po zabiegu z dziewczyną, która usuwała ciążę, bo „wpadła” karmiąc piersią i miała 6 miesięczne dziecko i nie chciała następnego .... Dla mnie to był koszmar słuchać tego co ona wygadywała... więc wypisałam się po godzinie od zabiegu na własne żądanie.....
reklama
Dziewczyny, które bolały piersi-czy ból zelżał około 9 tygodnia? Albo zniknął w ogóle? To był mój jedyny objaw, a teraz nawet tego nie ma
nie wiem czy nie umówię się na jakieś usg, bo na wizytę muszę jeszcze trzy tygodnie czekać....