reklama
patuśka
Fanka BB :)
Ja core tez rodzilam w kwietniu i nosilam, zreszta do tej pory nosze, zwykly plaszcz z vero moda, nie ciążowy, ktory ma sciagacz w talii. Jak sie go sciagnie to wyglada lepiej, zgrabniej, ale z brzuszkiem nie bede sciagac i moze wystarczy na zime. W sumie nie mialam bardzo duzego brzucha wtedy az do lutego. Dopiero w ostatnim miesiącu wygladalam jak słonik 
mamablondi
Haha, ja tez w ostatnim miesiącu zaczęłam puchnąć dosłownie. Rodzilam w maju, a w kwietniu sie przeprowadziliśmy. W jeden dzien wszystko spakowalam z mieszkania wynajmowanego, a M. Z przyjacielem zwozili na nasze nowe mieszkanie. Na drugi dzień wszystko rozpakowywalismy. Bylo tego naprawdę duzo. Caly dol zastawiony kartonami i workami. No i od momentu przeprowadzki spuchly mi nogi, nie mialam kostek. Wrocily dopiero po porodzie
[emoji23]
[emoji23]
Magdalenams
Pierwsze spodnie i koszula w kratę rewelacja. Ale ja mam chyba większy brzucholFajna jest jakościowo ta koszula chyba szybciej ją kupię niż te portasy ;-)

Magdalenams
Dla mnie spodnie ciazowe z hm były super wygodne ale pewnie to zależy od brzucha i sylwetki.Gratuluję udanych wizyt. Ciesze soe bardzo
Koszula i ta ostatnia bluxka z hm super. Spodnie... No coz. Ja jedna pare mialam pozyczona od koleżanki, druga kupilam. Co z tego, ze maja wysoki pas, skoro ten normalny konczy sie tak plytko, ze mialam wrazenie bez przerey, jakby mi spodnie spadaly i wisiały w pół tyłka.
Kurtka - ja kupilam na poprzednią ciąże zimową parkę, ale to juz w sezonie na promce, jak wyroslam z dotychczasowych kurtek. No i chyba juz jje nie mam, oddałam ją grubszej kolezance, ktora jest za granicą aktualnie...ale to dobrze, bo paskudnie sie w niej czulam. Teraz kupie jakas używaną na olx z hm mama.
A Co do zimowych rzeczy to liczę na to że się spokojnie zamieszczę w płaszcz. Jak sobie przypominam to w ciazy z synem długo na mnie pasował. A jak nie to mam nadzieję że będą akurat wyprzedaże to kupię.
Magdalenams
Dziewczyny jeszcze szybkie pytanko. Czy macie założoną kartę ciąży?
Ja jeszcze nie. Dopiero mi założą w przyszłym tyg na wizycie. A z synem miałam dużo wcześniej. Trochę chyba przegapili temat bo przecież to ważny dokument i trzeba go wszędzie ze sobą nosić...
Ja jeszcze nie. Dopiero mi założą w przyszłym tyg na wizycie. A z synem miałam dużo wcześniej. Trochę chyba przegapili temat bo przecież to ważny dokument i trzeba go wszędzie ze sobą nosić...
mi założył dopiero na 2 wizycie, wtedy mnie zważył, zmierzył ciśnienie...
a to było w 9t6d
który tc u Ciebie ??
patuśka
W 9 tygodniu mi zalozyliDziewczyny jeszcze szybkie pytanko. Czy macie założoną kartę ciąży?
mamablondi
Ja mam kartę ciąży od prywatnego lekarza. Na NFZ bylam w 8+2 i mi nie założył, powiedzial ze nanastepnej wizycie... No a nastepna będzie w 14+2... Chore
reklama
Ja mam już od 6tc, ale to chyba dlatego ze lekarka musiala mi wystawić zaświadczenie do pracy.