reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majóweczki 2019

@gooskaw
Byłam u lekarza!

Są dwa pęcherzyki, dwa zarodki, narazie bije jedno serduszko. 6 tydzien. Na ta chwile ciężko stwierdzić czy drugie zacznie bić czy nie. Kolejna wizyta za 3 tyg
oooo kurczaczki!!!! pieknie :) u mnie tez jest ryzyko ciazy blizniaczej mojego P. babcia jest z ciazy blizniaczej :p zazdroszcze bardzo i gratuluje i mam nadzieje ze drugie serduszko ruszy z rozmachem przy nastepnym usg :)

reklama
Ann wszystkiego co najlepsze dla Wiktorka, niech rosnie zdrowo, niech jego marzenia spelniaja sie jedno po drugim, a Tobie, bo to tez Twoj dzien, zycze, zebys zawsze byla dumna i szczesliwa, ze masz takiego wspanialego syna [emoji4]

Wstalam i wypilam dwie szklanki wody z cytryna, chyba ustawie sobie powiadomienia w tel zeby nie zapomniec [emoji12]

Jakiej aplikacji ciążowej używacie?

Ja mam Himommy i Preglife. Codziennie dostaje ciekawostki z Himommy i dziś się śmiejemy z małżowinkiem, że mamy małpkę a nie fasolkę bo dziś jej ciałko obrasta meszkiem! ;)

reklama
Ja mam preglife.

Dziękuje dziewczyny ;* mój P oszalal z radosci ale ze to drugie serduszko jeszcze nie bije to trochę do ostudzam.
Dzisiaj powiemy dziecia. Jestem ciekawa ich reakcji

Do góry