GoJ
Fanka BB :)
Ale super!!!Kocham leżaczek bujaczek ♥
I moje wszystkie miłość kochane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale super!!!Kocham leżaczek bujaczek ♥
Ja dobę podawałam ten mniejszy a większy tylko jak był mus i teraz równo.Zaczynać karmienie od mniejszego, więcej karmić mniejszym, a większy potem i kończyć mniejszym. Z tego mniejszego najprawdopodobniej mniej karmiłaś. Przechodziłam to 7 lat temu i 2 tyg temu też. Wyrównanie może chwilę potrwać, więc nie sprawdzaj co chwilę![]()
Kocham leżaczek bujaczek [emoji813]
Czemu nikogo nie ma? Niech ktoś jest! Wrzaski mojego dziecka wypalają mi mózg :/
Czemu nikogo nie ma? Niech ktoś jest! Wrzaski mojego dziecka wypalają mi mózg :/
My mieliśmy tego TYPUMożecie polecić jakiś leżaczek w cenie 200-250zl? Proszę.. nie mam kiedybposzukac w necie, a z pracy chce mi kupić to pomyślałam że może to.
Z góry dziękuję.
Kuźwa SZATAN WCIELONY (pierwsza fota) niesamowicie wymowny obraz " a teraz ci dam popalić"Sprawca zamieszania. Pierwsze zdjęcie ujawnia charakter [emoji14]
Powiem Wam, że nie sądziłam, że dziecko może być aż tak wykańczające. Ok, moja córka była fajna w nocy, dawała po dupie w dzień, ale ten łobuz napiernicza 24 na dobę! Dochodzi do tego, że jak przestaje krzyczeć, to zastygam i tak stoję/siedzę/leżę, żeby tylko nie zakłócić ciszy. Ciąża to mój przyjaciel, każdy dzwięk wbija mi się w mózg jak kołek osinowy w serce wampira. MasakraZobacz załącznik 904231Zobacz załącznik 904232Zobacz załącznik 904233