GoJ
Fanka BB :)
Kogo nie pytam kto ma czwórkę z czego pierwsza trójca tej samej płci to czwarte zawsze płeć przeciwna... a ja czwartego nie będę mieć buuGosia to jeszcze jedno a będzie córcia![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kogo nie pytam kto ma czwórkę z czego pierwsza trójca tej samej płci to czwarte zawsze płeć przeciwna... a ja czwartego nie będę mieć buuGosia to jeszcze jedno a będzie córcia![]()
6 dziecko to dopiero jazda....Właśnie się dowiedziałam że moja znajoma urodziła dziś córeczkę [emoji5] 2 tygodnie przed terminem ale to jej 6 dziecko a druga córeczka [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Nie buucz, znam rodzine z 5 chlopakami i 4 dziewczynami pod rzadKogo nie pytam kto ma czwórkę z czego pierwsza trójca tej samej płci to czwarte zawsze płeć przeciwna... a ja czwartego nie będę mieć buu
Wiedziałam i kuźwa to potwierdza moją teorię o czwartym dziecku![]()
No to już nomen omen chybaGoj u nas w rodzinie siostra męża również Małgorzata ma 3ch synów i 4ta córkamarciaa takie same spodenki mam białe w kolorowe kropki z Aldi. Ja też chce kupić jakiś lezaczek bujaczek.

O to mnie utwierdza żeby nie kombinować więcejNie buucz, znam rodzine z 5 chlopakami i 4 dziewczynami pod rzad
To sa dwie rozne rodziny![]()
Boże jakie ja mam zmarszczki!!!I próbujemy się wyciszać tzn. ja młody gazujeZobacz załącznik 904281