Ewelina 1983
Zaangażowana w BB
Nie trać nadzieji głowa do góryEwelina gratuluję!
A już straciłam nadzieję na ten cykl i czekam na @ ech a widzę, że mąż sie mega nastawił![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie trać nadzieji głowa do góryEwelina gratuluję!
A już straciłam nadzieję na ten cykl i czekam na @ ech a widzę, że mąż sie mega nastawił![]()
To czekamy na dobre wieściOdpowiem wam dziewczyny później bo widzę, że zostałam wywołana. Czekam jeszcze bo było pare pań przede mną [emoji15] Jest mi tak słabo że masakra [emoji17]
Czekamy na wiesci[emoji4] [emoji4] [emoji4]Odpowiem wam dziewczyny później bo widzę, że zostałam wywołana. Czekam jeszcze bo było pare pań przede mną [emoji15] Jest mi tak słabo że masakra [emoji17]
Brawo!!! GratulujęJESTEM [emoji7] wszystko jest dobrze!!! Jest wszystko na miejscu wszystko prawidłowo [emoji7][emoji7][emoji7] I prawdopodobnie będzie CÓRECZKA [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Gratuluje [emoji173][emoji173]JESTEM [emoji7] wszystko jest dobrze!!! Jest wszystko na miejscu wszystko prawidłowo [emoji7][emoji7][emoji7] I prawdopodobnie będzie CÓRECZKA [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Ja też nie mierzyłam temperatury. Tylko paski owulacyjne robiłam . Ale jak masz smaki na owoce morza to może to jest to [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️trzymie mocno kciuki![]()
Zobacz jeszcze harmony jest ciut tanszyChyba wlasnie niedawno zmienili [emoji57]Tak, teraz nie ma nifty, zamiast tego jest SANCO, jeszcze sie nie wglebialam w temat czy jest to dokladnie to samo co nifty ale zamierzam niedługo [emoji57]
Dzięki [emoji6]Bede sie orientować niedługo [emoji6] na pewno zrobie sobie porównanie tych dostępnych i zobacze [emoji6]Zobacz jeszcze harmony jest ciut tanszy