reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

reklama
Buba dzieki serdeczne za opinię na temat Maclarena. Chyba się na niego zdecyduję. W każdym wózku można znaleźć jaką wadę, a wady maclarena nie są dla mnie do zaakceptowania.

Witam,

Anrta,Anufifi obiecany opis patentu z oparciem + dokumentacja fot.

Nalezy zakupic okolo120 cm tasmy syntetycznej grubej w pasmanteri,takiej czarnej z ktorej robione sa np:smycze dla psow i jaka jest uzytaa pszy szelkach w spacerowce w quinnym o szerokosci 3 cm i do tego pasek 20 cm rzepa czarnego tez o szerokosci 3 cm.Krance tasmy nalezy grubo posmarowac superglue aby sie nie siepala. Naszyc rzepy na konce tasmy tak aby mozna bylo zapiac kolo,no i gotowe.teraz w siedzisku spacerowym przeciagasz mniejwiecej na wysokosci tych szarych uchwytow na raczce nasza skonstruowana tasme tak ze z jednej strony dotyka siedziska spacerowki a z drugiejtam gdzie jest zapiecie zachodzi na raczke i mozna super w ten sposob regulowac kat nachylenia,duzo prosciej i bardziej pionowo niz fabrycznie.
pozdrawiam,lena.
Ps tego paska wogole nie widac.Wyglada jak itegralna czesc bo elementy spacerowki i pasy w wozko maja taki same tasmy roznych szerokosci
mam nadzieje ze czytelnie napisalam.Jak cos nie tak to pytaj smialo
I jaa wogole nie uzywam tegulacji fabrycznej tylko jade na tym pasku :-p:-p:-p

hannah A wiec brazik zamowiony :tak: Gratuluje.mam nadzieje ze bedziesz zadowolona.

Sugar poza maniakalnym ogladaniem wozkow i smiganiem na bb gdy nie pracuje zajmuje sie moim 1,5 roczniakiem Franklinem ,japonskim ogrodkiem, stadkiem buldogow szt 2 ;-),zaba Nowogwinejska zwana sir.Mariusz,zolwiem Stinkim a zawodowo
rezyseria i produkcja.

Witam,
potrzebuję porady, bo już się pogubiłam z tymi wózkami. Początkowo wybrałam Mutsy czterokołowy, ale on jest chyba za ciężki.
Teraz jestem na etapie Jane i myślę, że ten mi odpowiada tylko zanim się zdecyduję to wolę się poradzić. Mam na uwadze Jane Nomad, bo jest chyba lżejszy, ale nie wiem czy wybrać opcję spacerówka + gondola + fotelik czy opcję spacerówka i ten fotelik Matrix, który może być gondolą. Mój synek urodzi się w lutym, więc może być zimno, nie wiem czy ta pseudogondola nie będzie za mała itp.

WÓZEK JANE NOMAD+GONDOLA+FOTELIK KOL 2007 H19 (258542160) - Aukcje internetowe Allegro
a interesuje mnie taki jak poniżej z fotelikiem Matrix - łączącym w sobie funkcję fotelika i gondoli.
ŚLICZNY RÓŻOWY JANE NOMAD+FOTELIK MATRIX * NOWE (261753595) - Aukcje internetowe Allegro

Będę wdzięczna za pomoc i oponię na temat tego wózka ogólnie i tego rozwiązania Matrix.

Z góry dziękuję
Pozdrawiam

Byłam już w 99% przekonana, że kupię dla mojej córki Buzza, ale znalazłam się tutaj, przeczytałam cały wątek i przeanalizowałam i... już nie jestem taka pewna. Wózek bardzo mi się podoba wizualnie, ale jak przeczytałam zdanie, że taki wózek kupują rodzice, którym zależy tylko na wyglądzie a nie na wygodzie dziecka, stracił on dla mnie cały urok. I zaczęły się poszukiwania alternatywy: żeby był ładny a zarazem jak najwygodniejszy dla córki.

Czy może któraś z Was może wypowiedzieć się na temat [SIZE=-1]Emmaljunga Cangaroo?

[/SIZE]

, ale jak przeczytałam zdanie, że taki wózek kupują rodzice, którym zależy tylko na wyglądzie a nie na wygodzie dziecka, stracił on dla mnie cały urok.]

no chyba troche przesadzilas....
sledze to forum i jakos nie widze tendencji jak opisalas
sama mam ten wozek i poki co moje dziecko jezdzi WYGODNIE a ja nie przedkladam wygladu nad jego wygode
never:no::no::no::no:

buba super
moj luby z tej samej bajki co Ty ( teraz pracuje przy fabule i nie ma go w domu non stop niestety, smutno mi bo zazwyczaj razem pracujemy ale moglabym urodzic na planie :-p) a ja zajmuje sie produkcja i fotografia

no chyba troche przesadzilas....
sledze to forum i jakos nie widze tendencji jak opisalas
sama mam ten wozek i poki co moje dziecko jezdzi WYGODNIE a ja nie przedkladam wygladu nad jego wygode
never:no::no::no::no:

Takie odniosłam wrażenie, po przeczytaniu wątku - serio! Naprawdę, mam wielką ochotę kupić ten wózek, ale praktycznie znalazłam o nim same negatywne opinie i jestem w kropce.

Z plusów jest na pewno ładny wygląd, to, że jest zgrabny (mam obecnie Quinny 3XL Freestyle), siedzenie jest miękkie, ale... Zastanawiam się nad tym, czy moja córka zmieści się w nim w zimę w śpiworku, czy nie będzie jej ciasno; nad wadliwością przedniego kółka - tylko to, co z uwag napisały inne użytkowniczki forum.O, i nad tym, że nie będę mogła rozłożyć wózka do leżącej pozycji (czy małej będzie wygodnie).

Myślałam, gdzie będę go używać: w sumie głównie w mieście, więc do takich wypraw wydaje się być ok. Córka śpi głównie w łóżeczku, na spacerach rzadko...

Buba - czy możesz coś napisać o ConecoV3?
Interesuje mnie zdanie eksperta /czyli ciebie/
mam go i jestem zadowolona ale chciałabym wiedzieć na co zwrócić uwagę:tak:
dziękuję za informacje
Pozdrawiam:-)

reklama
Kate a jak długo używałaś gondole w Coneco V3? Czy możesz podać wymiary wewnątrz i czy spacerówka jest kubelkowa czy rozkłada się na prosto? Ja widziałam V3 na zywo, ale nie przyglądałam się za bardzo i nie wiem jaka ta gondola pojemna? Moja bratowa rozpatruje ten wózek, rodzi na wiosnę. A jak z uzytkowaniem? Ja mam Coneco solara i jestem zadowolona a wiem, ze wszyscy spotkani użytkownicy Coneco narzekają na trzeszczenie, mnie nic nie trzeszczy... :blink: Tylko jedno kółko wypadała, ale dało się zrobić i nie wypada już a po wertepach strasznych jeździłam. Ty rodziłaś w grudniu, prawda?

Do góry