anulka1991
Fanka BB :)
To nasze dzieci podobnie wazaNo to dobrze przybieramój urodził się 4200, waga spadkowa 3860 no i teraz 5710 . Diety nie robimy, bo mamie się podoba taka kluseczka
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
To nasze dzieci podobnie wazaNo to dobrze przybieramój urodził się 4200, waga spadkowa 3860 no i teraz 5710 . Diety nie robimy, bo mamie się podoba taka kluseczka
![]()
U nas w tej chwili jest 15, wczesniej chyba bylo cos kolo 20A to u Was cieplej?![]()
Mało źle, dużo też źle. Nie dogodzisz. Ślepo zapatrzeni w tabelki i wykresy. Jak patrzę na moje zdjęcie jak miałam 3 miesiące to małemu jeszcze spooooroooo brakujeTo nasze dzieci podobnie wazadzieci kluseczki sa slodkie
a nie bede dziecka głodzić bo lekarka powiedziała ze za duzo przybral bo bez jaj..
My w niedzielęW sobotę mamy chrzciny Lenki, takie ubranko kupiłam, nie mogę się doczekać aż ja w to ubiorę, mam nadzieje, ze rozmiar będzie okej, jest na 68, niby nosi jeszcze 62, ale już raczej nie długo![]()
Zobacz załącznik 905582
Moim zdaniem najwazniejsze zeby dziecko bylo zdrowe i szczesliweMało źle, dużo też źle. Nie dogodzisz. Ślepo zapatrzeni w tabelki i wykresy. Jak patrzę na moje zdjęcie jak miałam 3 miesiące to małemu jeszcze spooooroooo brakuje![]()
Mojej uśmiech z buzi nie schodzi całymi dniami i nocamiCzy Wasze dzieciaczki tez dzis takie zle? Mój od rana ma zly humor![]()
Trzymam kciukiDziękuje ;* U nas na sobotę zapowiadają 26 stopni, oby się sprawdziło![]()
Moja też się ugadala po kąpaniuHyhyhy pokazywalas jak piszczy ❤❤❤ cudooo.. moja dzis gadala do żabyżaba jest zawieszona nad bujakiem
normalnie cudownie na to patrzec ❤❤[emoji7]
ŁadnyDzisiaj mi przyszedł srebrny komplet z aliexpress za 3 zl z groszemnawet ujdzie