Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Martusia te bóle to nie są normalne, weź podskoczy do ginka w wolnej chwili bo aż się sama martwię o Ciebie@Maliina piękny synek [emoji173]️ trzymam kciuki za potwierdzenie płci za kilka tygodni.
Ja klade sie do lozka z bólem podbrzusza. Dosc mocny ból. Ze mnie zginęło.
Martusia te bóle to nie są normalne, weź podskoczy do ginka w wolnej chwili bo aż się sama martwię o Ciebie![]()
To może zagnieżdżanie? [emoji7]Ból był jednorazowy. Jakby mocniejsze ukłucie i już przeszło. Także spokojnie :*
Jak to moj gin mi dzis powiedzial widac ze jestem optymistka wiec strasznie licze na ten cykl i ze pomoze mi ovitrelle.@Maliina jak tam prenatalne?
@Wiktorka88 O cieszę się, że u was wszystko ok po polówkowych
@Kasienka3b super że masz monitoring. Oby szybko zaskoczyło
@8mela3 Gratulacje! Piękne kreseczki
@Migdalove ściskam mocnojesteś silna kobietą.
@Pasti jest druga kreseczka![]()
No dla mnie to nie ma co sie zastanawiac bo jest ciaza i gratulujeDziewczynki zgłupiałam bo coś mi tam miga, ale strasznie boję. Na pewno jest to testową kreska więc nie nastawiam się w żaden sposób i trzymam emocje na wodzy,[emoji17] chociaż od razu po zwilżeniu paska coś się tam zaczęło odbijac. Termin @ dzisiaj lub jutro, a test robiony po południu z chyba 100sikania bi w pracy co 15min latałam do łazienki na siku i sprawdzić czy @przyszla.
Zobacz załącznik 907865
Cudowne wiesci i na widok zdjec sie wzruszylamMoje prenatalne wwyszly prawidlowo. dzidzia ma 63mm, odpowiada 12+5, glowka w normie wielkoscia jak z OM 13+1.
serduszko 160u/min w koncu moglam uslyszec!!
pecherzyk ciazowy: owalny , NT: 2,2
zarys tułowia: prawidlowy, kosc nosowa: widoczna. Termin porodu 21 kwietnia.
obraz "motyla" mózgu prawidlowy, powloki jamy brzusznej ciagle, cewa nerwowa szczelna, spektrum przeplywu przez zastawkę trojdzielna i przewod zylny - nie do oceny. no i tutaj musze wam powiedziec masa wzruszen byla. dzidzioł tak fikal krecil sie i skakal ze nie szlo go badac. musialam sie obkrecac, kaszlec prowokowac czorta malego.. Pani dr stwierdzila ze niezly skoczek zamieszkuje.
No i prawdopodobnie synek ale mowila zeby jeszcze spokojnie podchodzic do tego.
jestem zadowolona z badania Pani ladnie tlumaczyla, monitor swoj mialam nad glową i wszystko moglam sledzic.
zalaczam kilka fotek![]()
Kurcze wygląda to na sporą niedoczynność :/Hej dziewczyny! Zrobiłam ponowne badania na tarczyce... i co tsh podskoczyło!Jestem w szoku, przeciwciała poszły w dol a tsh za to ponad normę
masakra
P.S trochę nie wyraźne zdjęcie![]()